Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhtiyaç Sahipleri İçin Kurban Kampanyası

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ‘’Kurbanlarımız Emirdağlı Kardeşlerimize’’ kampanyasıyla Emirdağ’da mutluluk köprüsünü genişletiyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Hayırsever vatandaşların katkılarıyla şehirde kardeşlik köprüleri kuran ve yılın 365 günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli destek sağlayan Emirdağ Belediyesi Aşevi bayramda da kurban bağışlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayacak. Başlatılan Aşevi Kurban Bağış Kampanyası doğrultusunda, kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşları 0 (272) 442 74 42 iletişim numarası ile irtibat sağlamaları halinde, bağışları ekipler tarafından toplanacak. Toplanan kurban bağışları, hijyen koşulları çerçevesinde paketlenerek, belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, hayırların nakdi yardım olarak değil ayni yardım olarak kabul edildiğini belirterek; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın en güçlü şekilde yaşandığı Kurban Bayramında başlattığımız kampanya ile kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırarak bu dayanışmaya destek sağlayacağız. Bayram sevincinin ve bereketinin daha geniş kitlelere ulaşması için tüm hemşerilerimizden kurban hisseleriyle kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.