Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki yüzlü batı – Kocatepe Gazetesi

İki yüzlü batı – Kocatepe Gazetesi
İki yüzlü batı

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik Batı’nın iki yüzlü tavrının Almanya’nın tutumu ile bir kez daha görüldüğünü belirterek, Türk-İslam düşmanlığının yeni bir kirli boyuta taşındığını söyledi.
Sayısız Yahudi’yi fırınlarda yakarak soykırım yapan Almanya’nın Türkiye’nin 1915’te Ermenilere soykırım yaptığını iddia eden kanunu kabul ettiğini hatırlatan Eğitim Bir-Sen Başkanı Abdullah Çelik, “Bu tarihi bir hatadır. Almanya Federal Parlamentosu’nun 1915 olaylarıyla ilgili Yasa Tasarısını onaylamasını kınıyor, yasayı yok hükmünde kabul ediyoruz” dedi.
Bu kararın başta ekonomi olmak üzere, hayatın her alanında, kalkınmasına katkı veren milyonlarca Türk’ü rencide etmesi bakımından olumsuz bir havanın esmesine neden olacağını belirten Çelik, “Aidiyet ve kimliğini sorgulamaksızın insana değer veren bir medeniyetin mensupları olarak, bizim geçmişimizde soykırım diye bir hadise meydana gelmemiştir. İnanç ve medeniyet değerlerimiz böyle bir cürüm ve faciaya izin vermez. Her zaman hakkın ve hakikatin yanında olmayı şiar edinmiş Eğitim-Bir Sen olarak, bırakınız geçmişi, Suriye’de, Irak’ta, Arakan’da, Mısır’da dünyanın başka coğrafyalarında hâlâ yüz binlerce insanı bütün bir dünyanın gözünün içine baka baka katleden, milyonlarcasını yerinden yurdundan eden anlayışın, bu gayri ciddi ve gayri ahlâki tavrını kınıyor, bu kararı tanımadığımızı deklare ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)