Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın’dan velilere net mesaj: “Gereken hijyen tedbirleri alındı, müsterih olun”

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okullarda her türlü hijyen tedbirinin alındığını belirtti

 

Gün FM’de yayınlanan Eğitim Saati programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın konuk oldu. Eğitimci Lokman Özkul’un sorularını yanıtlayan Yalçın köy okullarında yüz yüze eğitimin başladığını söyleyerek velilere, “Müsterih olun” çağrısında bulundu.
15 Şubat Pazartesi itibariyle köy okullarında yüz yüze eğitimin başladığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönemi yüz yüze eğitime başlayan köy okullarımızdan Sadıkbey Ortaokulu, Sadıkbey İlkokulu ve Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlkokullarında öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldim. Uzun bir aradan sonra öğrencilerimizi okullarımızda sınıflarımızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi sınıflarında görmeyi, seslerini duymayı özledik. En kısa sürede tüm öğrencilerimizin okullarda yüz yüze eğitime başlamalarını heyecanla bekliyoruz. Bunun için hep birlikte aldığımız tedbirlere uymaya devam edeceğiz. Hep beraber maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bu salgının üstesinden geleceğiz.” şeklinde konuştu.
“ÖĞRETMENLER
FEDAKÂRCA ÇALIŞTI”
Okullarda gereken hijyen tedbirlerinin alındığı bilgisini aktaran Yalçın, “Tüm okullarımızda gereken hijyen tedbirler alındı. Velilerimiz müsterih olsunlar. Zor pandemi günlerinde öğretmenlerimiz Vefa gruplarında ve Filyasyon ekiplerinde özveriyle görev yaptılar ve bir yandan uzaktan eğitimi sürdürdüler. Hepsine de teşekkür ediyorum” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti