Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlk İşimiz 2 Bin TOKİ Konutu İçin Kazmanın Vurulması Olacak”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kente TOKİ tarafından yapılacak 2 bin adet konut sözü aldığını, göreve seçilmesi halinde ilk iş kazmanın vurulacağını açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşerek kente 2 bin adet TOKİ konutu yapım sözünü aldıklarını açıkladı.

Başkan Adayı Uluçay, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “TOKİ konutlarımızı Gökçe, Battalgazi ve Ali Çetinkaya Mahallelerimizde öncelikli olmak üzere şehrimizin tamamına yaymayı hedefliyoruz. Aziz hemşerilerimizin uygun fiyata daire sahibi olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum. Bu minvalde bugün Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığımız görüşmede 2 bin konutun sözünü aldık inşallah. Hemşehrilerimiz gönlünü ferah tutsun göreve gelir gelmez ilk kazmayı vuracak ve çalışmalara başlayacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti