Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk maçta konuk Bahçeşehir – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde
İlk maçta konuk Bahçeşehir

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) mücadele eden Afyon Belediyespor ikinci yarının ilk maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek. Belediyespor’un geçtiğimiz sezon Play-Off’tan Bahçeşehir Koleji’ni eleyerek çıktığı sonrasında da BSL’de eksilen takımlar olması nedeniyle Bahçeşehir Koleji’nin davet edilmesi ile Kolej’de BSL’ye çıkmıştı. Geçen sezon boyunca oynanan maçlarda Afyon Belediye’nin üstünlüğünün ardından bu sezonun ilk maçını Bahçeşehir Koleji 88-79 kazanmıştı. Bu maç iki takım açısından büyük rövanş anlamına geliyor. Afyon Belediye’nin eski kaptanı Hadi Özdemir’in de kadrosunda yer aldığı Bahçeşehir Koleji bugün Afyonkarahisar’a gelerek maçtan önce son idmanını gerçekleştirecek.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ
Lig’de oynadığı 14 maçın 7’sinden galibiyet ile ayrılmayı başaran Bahçeşehir Koleji, 7 maçtan da mağlubiyet aldı. Ligin 8. sırasında bulanan Bahçeşehir Koleji’nin toplamda 21 puanı mevcut. Kolej’de dikkat edilmesi gereken isimler arasında 4 yabancı bulunuyor. Blok liderliğinde yer alan Dewayne Whıte Jr’ın 14 maçta 12 ribaundu bulunuyor. Kolej’in sayı liderliğinde 4 maçta toplamda 92 sayı ile Manny Harris bulunuyor. Kolejin ribaund liderliğinde Marcus Anthony 14 maçta 113 ribaund ile yer alıyor. Son olarak da Joaquın Colom 13 maçta 80 asist ile kulüp liderliğinde bulunuyor. 14 maçta serbest atışlarda yüzde 78 ile başarı kaydeden Bahçeşehir Koleji üçlüklerde yüzde 38, ikiliklerde de yüzde 58 başarı kaydetti.
Afyon Belediyespor basketbol takımının evinde Bahçeşehir Koleji’ni konuk edeceği maç Pazar günü (yarın) saat 20.00’de Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başlayacak.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi