Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk rakip geçildi gelsin Silivri: 1-0

Bu haberin fotoğrafı yok
İlk rakip geçildi gelsin Silivri: 1-0

Spor Toto 3. Lig’e yükselmek için dün Play-Off müsabakalarının ilkinde Ayvalıkgücü Belediyespor’la karşı karşıya gelen Emirdağspor, rakibini 1-0’la geçerek, hedefine bir adım daha yaklaştı

Emirdağspor, Play-Off’lara galibiyetle başladı. Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grup’ta grupları 2. sırada tamamlayan Emirdağspor, adını Play-Off müsabakalarına yazdırmayı başarmıştı. 3. Lig’e yükselmek için mücadele eden Kırmızı Şimşekler, dün Ayvalıkgücü Belediyespor’la karşı karşıya geldi. 3 maçlı eleminasyon sistemini kayıpsız geçmesi halinde 3. Lig’e yükselecek Emirdağspor, dün ilk maçını Ayvalıkgücü Belediyespor’la yaptı. Emirdağspor, bu maçı 1-0’lık skorla kazanarak, 3. Lig’e doğru dev bir adım attı. Emirdağspor, rakibini Erdal’ın 14’üncü dakikada kaydettiği golle saf dışı bırakarak Play-Off’larda ikinci maçı oynamaya hak kazandı.

Emirdağ’ı Erdal uçurdu

Müsabakaya Aydın, Yusuf Can, Lütfü Berk, Serhat, Erkut, Erdal, Nevzat, Cüneyt, Melih ve Mustafa ilk 11’iyle başlayan Emirdağspor, 14’üncü dakikada Erdal Yüksel’in golüyle skorda 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. Müsabakada iyi oynayan taraf Emirdağspor’du. 39’uncu dakikada Ayvalıkgücü Belediyespor’da defans oyuncusu Ömercan Aslan kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra Ayvalıkgücü Belediyespor maçı 10 kişiyle devam etmek zorunda kaldı. Emirdağspor, ilk yarıyı da 1-0 önde kapattı. Erdal’ın kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına kontrollü başlayan Emirdağspor ikinci gole de yakın olan taraftı. Emirdağspor’dan defans oyuncusu Lütfü Berk 62’nci dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Emirdağspor, bu dakikadan sonra rakibi gibi sahada 10 kişiyle mücadele etmek zorunda kaldı.

Emirdağ, ikinci tura çıktı

Emirdağspor, zor denileni başardı ve Ayvalıkgücü Belediyespor’u 1-0’lık
skorla geçerek adını Play-Off’larda ikinci tura yazdırdı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Emrespor’un ardından ikinci sırada tamamlayarak adını play-off’a yazdıran Emirdağspor, ilk turda istediğni aldı ve ikinci tura yükselmeyi başardı. Play-Off’ların ilk maçında dün Bursa’da Demirtaş Stadı’nda saat 14.30’da Ayvalık-gücü Belediyespor ile hayati önemde olan bir maça çıkan Emirdağspor, rakibini 1-0’lık skorla devirdi.

İki takım da 10 kişi kaldı
Emirdağspor, Erdal’ın 14. dakikada attığı golle rakibini 1-0 yenerek Silivrispor’un rakibi oldu. Emirdağspor’dan Lütfü, Ayvalıkgücü spordan da Ömercan, kırmızı kart görerek iki takımda maçı 10’ar kişiyle tamamladı.

Gelsin Silivri

Ayvalıkgücü Belediyespor’u dün oynanan maçta Erdal Yüksel’in attığı tek golle yenen Emirdağspor, Pazar günü Silivrispor’la ikinci tur müsabakasına çıkacak. Emirdağspor bu maçı da kazanması halinde finale kalacak. Finali de geçerse Emirdağspor, yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek

Play-Off’lardaki ilk maçında Ayvalıkgücü Belediyesporla karşılaşan Emirdağspor, rakibini tek golle yenerek saf dışı bıraktı. Emirdağspor, Pazar günü de Silivrispor’la karşılaşacak. Dün oynanan maçta Bursa’da Ayvalıkgücü Belediyespor’u Erdal’ın tek golüyle mağlup eden Emirdağspor’da şimdi hedef Silivrispor. Eleminasyon sistemle oynanan maçlarda bir maçını bile kaybetmemesi gereken Emirdağspor, ilk maçını kazandı. İkinci maçında Silivrispor’la karşılaşacak Emirdağspor, o maçı da kazanması halinde artık herhangi bir grup birincisiyle maç yapacak ve o maçı da kazanması halinde 3. Lig’e yükselecek.

Silivri maçı Pazar günü

Emirdağspor, Pazar günü Siliv-rispor ile saat 14.30’da Bursa’da karşı karşıya gelecek. Pazar günü İstanbul ekibi Silivrisporun rakibi olacak Emirdağspor, bu maç için hazırlıklarına hemen başlayacak. 3. Lig yolunda önlerinde iki 90 dakika olan Emirdağspor, bu maçları da kazanarak 3. Lig’e yükselmek istiyor.

“Yolun sonu 3. Lig”

Emirdağspor Kulüp Başkanı Erdal Pamuk, Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında alınan galibiyeti yorumlarken, büyük bir sevinç yaşadıklarını kaydetti

Emirdağspor’da büyük bir sevinç yaşanıyor. Dün oynanan maçı kazanarak 2. tura yükselen Emirdağspor, 3. Lig için dev bir adım attı. Emirdağspor da kulüp Başkanı Erdal Pamuk da “Camia olarak inandık ve ikinci tura adımızı yardırdık. Çok sevinçliyiz. İnşallah bu yolun sonu 3. Lig olacak” diye konuştu. Sezon başında hedefini 3. Lig olarak belirleyen Emirdağspor bu hedefine bir adım daha yaklaştı. Play-offtaki ilk maçında dün Bursa’da Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşan Emirdağspor’da büyük bir coşku yaşanıyor. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti