Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İndirimli akaryakıtta araç kuyruğu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İndirimli akaryakıtta araç kuyruğu

Afyonkarahisar’da, bir akaryakıt istasyonunun firma değiştirmesi nedeniyle yüzde 25 indirimli sattığı akaryakıt, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. İndirimli akaryakıttan almak isteyen araç sürücüleri istasyona hücum etti. İstasyon önünde 2 kilometre uzunluğunda kuyruklar oluşturdu

Güvenevler Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonu, firma değişikliğine gittiği için yeni açtığı akaryakıt-otogaz istasyonunda 12 saat süreyle yüzde 25 indirime gitti. Araç sürücüleri, indirimli akaryakıttan alabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren istasyon önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah saat 08.00’den itibaren benzinin yüzde 25 indirimli satılacağını günler öncesinden başlatılan kampanyalarla duyuran firma yetkilileri, akaryakıt fiyatlarının yazılı olduğu tabelayı da saat 08.00’den önce değiştirdi. Yüzde 25’lik indirimi duyan vatandaşlar, istasyon önünde bekleyen diğer araç sürücüleri ile birlikte uzun kuyruk oluşturdu.
Şirket Müdürü Sadettin Yanmaz, yüzde 25’lik indirimin istasyonun dağıtıcı firma değiştirmesinden kaynaklandığını söyledi. Yanmaz, “Bu nedenle yeni dağıtıcı firmayı halkımıza daha iyi tanıtmak için şok bir kampanya yaptık. Bundan sonra da bu kampanyalarımız artarak devam edecek. Ayrıca kampanyadan sonra akaryakıt satış fiyatlarımız piyasadan yüzde 8 ile 10 arasında aşağıya olacak.” dedi. Kampanyaya merkez ve ilçelerden çok yoğun ilgi olduğu dile getiren Yanmaz, yaklaşık 8 bin aracın istasyon dolum yaptığını söyledi. Ucuz akaryakıttan alabilmek için 1,5 saat kuyrukta beklediğini dile getiren Hüseyin Yılmaz, aracına hem benzin hem de otogaz aldığını söyledi. Ucuz akaryakıt almak için Çobanlar ilçesinden geldiğini aktaran Yılmaz, “Biz, 5 kuruş nereden kar elde edebilmenin çaba içerisindeyiz. Böyle bir ucuzluktan yararlanmak istedim.” dedi.
Akaryakıtın yüzde 25 ucuza satılacağını ilanlardan öğrendiğini belirten İbrahim Bayram da ucuz akaryakıttan almaları için arkadaşlarını da tavsiyede bulunduğunu söyledi. Kampanyanın 1 günlükte olsa güzel olduğunu dile getiren Bayram, bu gibi kampanyaların devam etmesi temennisinde bulundu. Akaryakıt istasyonu gün boyunca, kırsal motorini 2,40 liradan, euro dizeli 2,51 liradan, kurşunsuz benzini 2,88 liradan ve LPG’yi de 1,74 liradan sattı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti