Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İndirimli biletler için son gün 18 Ağustos

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar’da 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası ile “Afyon Spor ve Motofest”in indirimli biletlerine yoğun ilgi var. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talebi üzerine Kurban Bayramı öncesi Afyonkarahisarlılar’a özel yüzde 50 indirime gidilen biletler tükenmek üzere. İndirimli biletler 18 Ağustos Pazar gününe kadar satışta olacak.
Yüzde 50 indirimli bilet uygulaması 18 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek. Seyirciler, tek bilet ile 3 gün boyunca hem yarışları hem de “Afyon Spor ve Motofest” kapsamındaki etkinlik ve konserleri takip edebilecekler.
“Afyon Spor ve Motofest” kapsamında; Fedon (6 Eylül Cuma), Aleyna Tilki (7 Eylül Cumartesi), Murat Boz (8 Eylül Pazar) Konserleri, Kamp Alanı, Mini Golf, Canlı Langırt, Mini ATV, Zipline, Tırmanma Duvarı, Çocuk Etkinlikleri, Çocuklar için Motosiklet Eğitimi, Geleneksel Sokak Oyunları, Klasik Araba-Motosiklet Sergisi, Motosiklet Gösterisi, Sujeti-Flyboard Gösterisi ve spor federasyonlarının etkinlikleri yer alacak.