Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İş Dünyasına Her Türlü Desteği Vereceğiz”

İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, seçimi kazandığında iş dünyasına her türlü desteği vererek Afyonkarahisar’ı sanayi ve turizm başta olmak üzere tüm alanlarda ileriye taşıyacaklarını belirtti.

İYİ Parti Adayı Alper

İYİ Parti Adayı Alper Yağcı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ercan İşlek ve derneği n yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette; İYİ Parti il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Belediye ve İl Genel Meclisi (İGM) Üyeleri adayları hazır bulundu.

Başkan Adayı Yağcı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İnşallah nasip olur seçimi kazanırsak Afyonkarahisar’ı bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyoruz. Bu süreçte iş dünyasının desteği büyük önem taşımaktadır. 1 Nisan sabahı şehrimizi en üst lige çıkarmak için teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. İş insanlarımızın katkısına önem veriyoruz ve fikirlerinin şehri yönetmede değerli olacağını düşünüyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın, iş insanlarımızın, hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın bilgi ve tecrübelerinden yoğun şekilde faydalanacağız. Seçimi kazanırsak ihtiyaç duyulan her türlü desteği iş dünyasına sağlayacağız. Afyonkarahisar’ı sanayi ve turizm başta olmak üzere tüm alanlarda ileriye taşıyacağız.”

“İş Dünyasına Her Türlü Desteği Vereceğiz”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti