Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş İnsanı Arabacı’yı Gururlandıran Belge

Şehit aileleri ve gaziler, Park Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’yı ziyaret ederek teşekkür belgesi verdi. Arabacı, bu belgenin kendisini gururlandırdığını belirtti

Şehit aileleri ve gaziler,

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar’da sağlık sektörü öncülerinden Park Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’yı ziyaret etti.

Şehit babaları ve gazilerin de katıldığı ziyarette Kumartaşlı, hizmetlerinden, katkılarından, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Arabacı’ya üzerinde dernek madalyasının olduğu teşekkür belgesini takdim etti.

İş İnsanı Arabacı’yı Gururlandıran Belge

“HASTANEMİZ EMRİNİZDEDİR”

Hayatı boyunca, hep bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin ve ailelerinin hep yanlarında olmayı kendisine bir görev addettiğini söyleyen Dr. Mustafa Enis Arabacı, “Hayatım boyunca aldığım ve en gurur verici bir belgedir bu. Başımızın tacısınız. Gece gündüz demeden hastanemiz emrinizdedir. Tüm şehit aileleri ve gazilerden hiçbir ücret alınmayacaktır. Ayrıca yeni açacağımız otelimizin ilk müşterileri de sizler olacaksınız.  Aynı şekilde otelimizden de ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Elimizden ne gelirse sizler için yapmaya hazırım” dedi.

Tüm şehit aileleri ve gaziler adına iş insanı Arabacı’ya teşekkür eden Kumartaşlı, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.