Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş ve sağlık camiasından Vali Çiçek’e veda

İş ve sağlık camiasından Vali Çiçek’e veda

Afyonkarahisar Valiliği’nden Kayseri Valiliği görevine atanan Vali Gökmen Çiçek ve eşine veda amacıyla iş insanı Kadir Gümüştaş ile eşinin ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeğine protokol mensuplarının yanı sıra iş ve sağlık camiasının tanınmış isimleri katıldı

NG Afyon Otel’de verilen veda yemeği yemeğine Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’in yanı sıra MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel de katıldılar.
Gecenin davetlileri arasında iş insanları Nafi Güral ve eşi, Kazım Özer, Salim Pancar ve eşi, Kadir Sayın ve eşi, Metin İplikçioğlu ve eşi, Necati Taşpınar ve eşi, Yaşar Baskın ve eşi, Mustafa Enis Arabacı ve eşi, Dr. Murathan Leblebicioğlu ve eşi, Dr. Ali Seydi Özgül, Nebahattin Demirel ve eşi de yer aldılar.
NG Afyon’un usta aşçıları tarafından hazırlanan Frig Vadisi konseptli pasta Vali Gökmen Çiçek ve tüm katılımcıların beğenisini kazandı. Afyonkarahisar’ın hizmetleri nedeniyle Vali Gökmen Çiçek’e minnettar olduğunun belirtildiği programda, Vali Gökmen Çiçek de Afyonkarahisar’a olan bağlılığından söz etti.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi