Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşadamlarının yüzü CHP iktidarında gülecek

Bu haberin fotoğrafı yok
İşadamlarının yüzü CHP iktidarında gülecek

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Köksal, toplumun her katmanını kucaklayan uzlaştırıcı siyaset izleyen bir parti olarak iş dünyasını son derece önemsediklerini belirtti ve ekledi: “İşadamlarının yüzü CHP iktidarında gülecek.”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal beraberindekilerle birlikte Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu’nu dernekte ziyaret etti. AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, CHP heyetinin ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.
ŞEHİTOĞLU: CHP
ÇİZGİSİNİ HEP KORUDU
AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, CHP’nin cumhuriyetin kurulduğu günden beri çizgisini koruduğunu belirtti. Şehitoğlu, Cumhuriyet ilkelerini korumanın yanında toplumun refahı için olması gereken parti adımlarının CHP tarafından atıldığını ifade etti. CHP İl Başkanı Nevzat Ercan şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurguladığı AFSİAD’ı ziyaret etmekten son derece memnun olduklarını kaydetti.
CHP İŞ DÜNYASINI ÖNEMSİYOR
CHP Milletvekili ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, parti olarak toplumun her katmanını kucaklayabilen bir yapıya sahip tek parti olduklarını ifade etti. Bu nokta da iş dünyasının kendileri için büyük önem arz ettiğine temas eden Köksal şunları söyledi:
“Genel Başkanımız son seçim bildirgemizin tanıtımında da işadamlarına seslendi. ‘Bu ülke de özgürce iş yapmak istiyorsanız, hiçbir baskı altında kalmadan ticari ilişkilerinizi yürütmek istiyorsanız CHP’yi destekleyin’ dedi. Bu önemli bir mesajdı. Çünkü bu ülkemizin içinde bulunduğu bu tablo da iş dünyası da endişeli. Son 6 ayda bilindiği üzere binlerce küçük esnaf kepenk kapattı. İşadamlarımız maddi anlamda yaşananlar yüzünden kayıplar yaşadılar. Biz CHP olarak iş dünyasını önemsiyor ve maddi kayıp yaşamalarını istemiyoruz. Bu ülke de iş adamları ekonominin temel taşlarından bir tanesidir. CHP iktidarında işadamlarımızın da yüzleri gülecek.”
Ziyarette; CHP Milletvekili Adayları Hatice Gök, İsmahan Nergis, İl Başkanı Nevzat Ercan, İbrahim Meydanoğlu, Necati Sarı, Hafize Özmen hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)