Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İscehisar için yeni bir sayfa açıldı”

“İscehisar için yeni bir sayfa açıldı”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay beraberindeki partililerle birlikte İscehisar İlçe teşkilatını ziyaret etti. İscehisar’a yapılacak yatırımların takipçisi olacaklarını söyleyen Uluçay, “İscehisar için yeni bir sayfa açıldı” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay İscehisar teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette; İl Teşkilat Başkanı İbrahim Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Sarıkaya, Muharrem Çelikbaş, İlçe Başkanı Metin Balaban, ilçe yönetimi ve İscehisar İGM Üyesi Murat Dikmen ile AK Parti’ye katılan Belediye Başkanı Ahmet Şahin yer aldı.
“İSCEHİSAR’A YAPILACAK
YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Değerli ilçe başkanımız ile bir koordinasyon toplantısı yaptık. Sağolsun, hem kendileri, hem kadın ve gençlik kolları olmak üzere ilçe yönetimimiz ilçe ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa hepsi de taşın altına elini koyacaklarını söylediler. İscehisar da büyük bir birlik beraberlik var. ‘Bugünden itibaren yeni bir sayfa açarak İscehisar için ne yapılması gerekiyorsa hep beraber takip edeceğiz, çalışacağız. Elimizi taşın altına koyacağız’ dediler. Ben bu birlik ve beraberliğin devam etmesini, bunun da İscehisar’a hizmet olarak yansımasını temenni ediyorum. Kıymetli başkanlarımıza da daha önce yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve bundan sonra ilçeye yapılacak hizmetlerle her zaman arkasında olacağımızı söylüyorum. Rabbim muvaffak etsin. Bizlerde bundan sonra vekillerimiz ve değerli bakanımızla İscehisar’a yapılacak yatırımların takipçisi olacağız. Başta Cumhurbaşkanımıza ve genel merkezdeki tüm yöneticilerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim birliği beraberliği bozmasın inşallah.” dedi.
“BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ”
AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban ise, partiye katılan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’le istişare toplantısı yaptıklarını ifade ederek, “İnşallah İscehisar için her birimiz birlik beraberlik içerisinde ne gerekiyorsa bu bayrağı daha yükseğe taşıyacağız.” şeklinde konuştu.
BAŞKAN ŞAHİN: AK PARTİ’YE KATILMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUM
AK Parti’ye katılmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin şöyle konuştu:
“İscehisar’da Belediye Başkanı seçildiğimiz günden beri birçok hizmetin yapılması için projelerimiz çalışmalarımız vardı. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürümek, bu teşkilatlarla birlikte yürümek bir aksiyon ve hizmet hareketi olan AK Parti’ye katılmaktan çok memnun ve mutluyum. İscehisar her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. İscehisar’ı önümüzdeki süreçte en güzel hizmetlerle taçlandıracağız. Ben teşkilatlarımız ile birlikte en alt kademeden en üst kademeye kadar başta Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve diğer tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hak ettiğimiz yere taşıyacağımıza inanıyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi