Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İscehisar’da hazırlıklar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da hazırlıklar sürüyor – Kocatepe Gazetesi
İscehisar'da hazırlıklar sürüyor

İscehisarspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Stadyumun çevre düzenlemesi işi tamamlanırken saha zemini ve tribün merdivenlerindeki çalışmalar devam ediyor. Ayrıca takım yarın ilk idmanına çıkacak

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan İscehisarspor yarın ilk idmanını yapacak. Düz koşular ve kondisyon çalışmaları ile lige hazırlanacak olan İscehisarspor federasyondan gelen şartları yerine getirmeye çalışıyor. Stadyumda yapılması gereken bakım onarımlar olduğunu belirten İscehisarspor Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Mercan, “Çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandı. Tribün merdivenlerinin rengi ile saha zemininde çalışmalarımız sürüyor. Federasyondan gelen şartlarda merdivenler sarı renk olacakmış. UEFA kriterleri gereğince sarı olması gerekiyormuş. Saha zemininde de çim çalışmaları sürüyor. Ayrıca rutin kontroller arasında Federasyon tarafından 24-28 Ağustos’ta Stadyumu-muzda inceleme yapılacak.” dedi.
“İDMANLAR YARIN BAŞLAYACAK”
Futbolcuların bugün toplanacağını ve sağlık kontrolünden geçeceğini aktaran Mercan, “Futbolcularımız önce sağlık kontrolünden geçecek. Yarın da antrenmanlara başlayacağız. Antrenörümüz Fatih Uysal oyuncularla ilgilenecek. Topsuz çalışmalar ve kondisyon çalışmaları yapılacak. Çalışmaları kendi sahamızda yapacağız. Çalışmalar arasında toplu çalışmalar olmayacağı için çim çalışmasına engel olmayacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.
“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DA SÜRÜYOR”
Dış transferde ve iç transferde çalışmaların devam ettiğini belirten Mercan, “Dış transfer, Tınaztepe Belediyespor’dan Mehmet Çetiner, Anamurspor’dan Hüseyin Şahin, Kütahya KÜMAŞ’tan Muaz Kurtay, geçen sene AFJET Afyonspor’da forma giyen Aykut Demirtaş’la anlaşmayı sağladık. İç transferde Erkam Yıldız, Davut Başer, Ahmet Sağlam, Anıl Karadere, Mehmet Ay, Emre Pektaş, Bayram Göler, Ferdi Osman Çetinel, Murat Mermer ve Mehmet Çelik’le anlaşma sağladık. İnşallah yeni sezonda başarılı olacağız.” ifadesine yer verdi.
“BÜTÇEMİZ HAZIR”
Bütçeyle ilgili bir sıkıntının kalmadığını belirten Mercan, “Bütçemiz hazır, artık bütçe ile ilgili bir sıkıntımız kalmadı.” diye konuştu.
“TARAFTARDAN
DESTEK BEKLİYORUZ”
İscehisarspor’un taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Mercan, “Taraftarımızdan tam destek bekliyoruz. Özellikle de kendi evimizde oynadığımız maçlarda bize desteklerini esirgemesinler. Hani “12. Adam” tabiri vardır ya futbolda biz 12. adamı sürekli tribündekini yerini alsın istiyoruz.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)