Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İscehisar’da sıcak asfalt yol yapımı tamamlandı

İscehisar İlçesi’nde on bin

İscehisar İlçesi’nde on bin metrekarelik sıcak asfalt yol çalışması tamamlandı

 

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanması dolayısıyla emek sahipleri onuruna yemek verdi.
Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdaresi ile imzalanan protokolle 10 bin metrekarelik sıcak asfalt yol çalışması gerçekleştirildiğini belirterek, “Başta Belediyeler ile İl Özel İdaresi arasında protokol imzalanma çalışmasını hayata geçirerek ilçemize ve Afyonkarahisarımızın dört bir yanına hizmet götüren İl Genel Meclisimizin Başkanı Av. Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyorum. İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy’a, İl Özel İdaresi Yol Müdürü Faik Karakoç’a, İl Genel Meclis Üyelerimiz Murat Dikmen ile İbrahim Akkaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Yemek programına; İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Dikmen, İbrahim Akkaya, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Müdürleri katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti