Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İscehisar’da “SİT alanı” sorunu çözülecek

İscehisar’da “SİT alanı” sorunu çözülecek
İscehisar’da “SİT alanı” sorunu çözülecek

İscehisar Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıklayan Ahmet Şahin, seçilmesi hâlinde SİT alanı sorununu çözeceğini belirtti

İscehisar Belediye Başkan Aday Adayı olacağını belirten Ahmet Şahin, ilçenin en büyük sorununun SİT alanları olduğunu belirtti. Şahin, “İlçemizin 1997 yılından beri kanayan yarası olan SİT alanı sorununun bir an evvel çözülmesi lazım. İlçe halkımızın tamamı yaklaşık 17 yıldır bu konudan rahatsız. İlçe merkezi dahil tüm alanlarımız birinci, ikinci ve üçüncü derecede SİT alanı geçiyor” dedi.
ŞEHİRLEŞMENİN
ÖNÜNDE ENGEL
Belediye Başkanı olması hâlinde bu konuya eğileceğini söyleyen Şahin, “Cenab-ı Allah nasip eder, İscehisar halkımız teveccüh gösterir Belediye Başkanı olursam ilk önce bu konuyu çözeceğim. Gerekirse Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yasa teklifi verdirip 2863 sayılı yasa ve yönetmelik değişikliği talep edeceğiz. Hatta bu alanları yeniden Anıtlar Yüksek Kurulu’na götürüp alanların derecesini değiştirip daraltmak suretiyle bu konuyu halledeceğiz. Çünkü İscehisar’ın önünün açılması ve şehirleşmenin sağlanması buna bağlı. İscehisar’lı hemşerilerim rahat olsun. Bu konu en kısa sürede çözülecek” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)