Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İscehisar’ın spordaki altın çocukları – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
İscehisar’ın spordaki altın çocukları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları’nda Küçükler Voleybol Müsabakaları’nda Fatih Ortaokulu Kız Voleybol takımı ve Küçük Erkekler Voleybol Turnuvası’nda Mercan Ortaokulu il şampiyonu oldu.
10-11 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen Atletizm Gençler Müsabakaları’nda Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi öğrencisi Tarkan Türköz Bireysel Müsabakalar’da bin 500 metre ve 3 bin metre Atletizm Koşusu’nda il birincisi oldu. Ayrıca Resul Mermer 100 metre il ikincisi, 200 metre il üçüncüsü, İrem Sultan Özsarı, 300 metre engelli il ikincisi, 100 metre il dördüncüsü, İbrahim Akpınar 110 metre engelli il üçüncüsü, 300 metre engelli il ikincisi, Dudu Hanım Demirel 400 metre il üçüncüsü oldu.
Okul Sporları’nda madalya kazanan ve il birincisi olan sporcuların elde ettikleri başarılardan dolayı mutluluğunu dile getiren İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, sporcuları ve öğretmenlerini tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti.
İscehisar’ın birçok konuda olduğu gibi Okul Sporları’nda da başarıya ulaşmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Kaymakam Öztabak, “Yakalanan bu başarı sporcularımız için olduğu kadar ilçemiz için de çok önemli ve bir o kadar da anlamlıdır. Sporcularımızın gelecekte daha büyük başarılara ulaşacaklarına gönülden inanıyorum. Sporcularımızın hepsini kutluyor ve onlara bu başarıyı elde etmelerinde her zaman destek olan başta aileleri olmak üzere bütün teknik heyete teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin başarılı olabilmeniz için her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti