Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Işıklar’ın geleceği parlak: 5-4 – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Işıklar'ın geleceği parlak: 5-4

İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Erkmenspor ve Işıklarspor Cumartesi günü kozlarını paylaştı. Işıklarspor rakibini 5-4 yenerek ilk haftayı galibiyetle kapattı.

İkinci Amatör Küme’nin ilk haftasında Erkmen Belediyespor ve Işıklar Belediyespor Cumartesi günü Merkez 3 Nolu Saha’da kozlarını paylaştılar. Ligin ilk haftasında karşılaşan iki güçlü ekibin mücadelesi bol gollü geçti. Işıklar Belediyespor, Erkmen Belediyespor’u 5-4 mağlup ederek ,ilk haftayı üç puanla kapattı. Işıklar Belediyespor’un golü çok erken geldi. Kırmızı Beyazlı ekip Mustafa ile birinci dakikada 1-0 öne geçti. Mustafa Çeşme sakat sakat ççıktığı maçta attığı şık gollerle Işıklar Belediyespor’a adeta hayat verdi. 10’uncu dakikada bir gol daha atan Mustafa, takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Erkmenspor’un bu gollere cevabı 36’ncı dakikada geldi. 2-1 Maçın ilk yarısının son sayısı Işıklarspor’dan geldi. Özgür takımını 43’üncü dakikada 3-1 üstünlüğe taşıyan isim oldu. Maçın ilk yarısı 3-1 Işıklarspor üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda başa baş
İkinci yarının başlamasıyla Işıklarspor’da ataklarına devam etti. 51’inci dakika Mustafa ile bir gol daha bulan Işıklarspor skorda 4-1’i bularak bir hayli rahatladı. Ancak Erkmen Belediyespor kolay pes edecek gibi görünmüyordu. Efrayim, 58’inci dakikada Erkmen Belediyespor2un 2. sayısını attı. 4-2. Bu golden bir dakika sonra Erkmen Belediyespor, Faruk’la bir gol daha buldu 4-3. 73’üncü dakikada penaltı kazanan Erkmen Belediyespor, Çetin’le penaltıyı gole çevirdi. 4-4. Skorda dengeyi bulan Erkmenspor, maçtan bir puanı koparmayı kar sayıyordu. Ancak müsabakanın 87’inci dakikasında sahneye Anıl çıktı. Işıklarspor’un genç oyuncusu maçın bitimine az bir zaman kala Erkmenspor’u yıkan isim oldu. 5-4.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti