Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul AFSİAD’dan Afyonkarahisar’a yatırım ziyareti

İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik, beraberindeki heyetle birlikte Tıbbi ve Aromatik Bitkiler ile sağlık endüstrisi alanında yatırımlar yapmak için Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin

Ziyaretlerde;  Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yatırım Hizmetleri Müdürü Zahid Tuncel, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Proje Müdürü Halit Duran,  iş insanı Zaid Al-Aifarı, İş insanı Ufuk Erdinç, İstanbul AFSİAD Genel Sekreteri İlyas Seçen ve Burçed Çevre Mühendislik sahibi Hayrettin Durmaz yer aldılar.

İlk olarak Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret eden heyet yapılacak yatırımlarla ilgili Vali Yiğitbaşı’na bilgilendirme sunumu yaptılar. Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’a yapılacak yatırımlara destek vermeye hazır olduklarını belirterek, kentin özellikle tıbbi ve aromatik bitkilerle jeotermal seracılıkta ülkedeki önde gelen şehirlerden biri olduğunu ve yatırımcı iş insanlarını yatırım yapmaya davet ettiklerini dile getirdi.

Daha sonra heyet sırasıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’i makamlarında ziyaret ederek yapılacak yatırımlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti