Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İstediğimiz zaman kazanamayacağımız maç yok”

AFJET Afyonspor’un ligin 32.
“İstediğimiz zaman kazanamayacağımız maç yok”

AFJET Afyonspor’un ligin 32. haftasında kendi sahasında oynadığı güzel futbolla Kastamonuspor’u 4-0 mağlup etti. Maçtan sonra yapılan basın açıklamasında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, oyuncularının maçta 90 dakika her bölgede önde baskı yaptığını söyledi. İstedikleri zaman kazanamayacakları maç olmadığını söyleyen AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, “Rakibimiz iyi isimlerden kurulu bir takım, ligde belki karşılığını bulamamış, sıralama olarak orta sıralarda olan iyi bir ekiple mücadele ettik. Rakibimizle ilgili maç öncesi konuşmalarında fırsat verdiğimiz takdirde sıkıntı çıkarabilecek bir takım olduklarını söylemiştik. Oyuncular maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar her bölgede önde baskı yaparak içeride oynadığımız baskılı oyunu devam ettirdi. Golü bulduk akabinde kırmızı kart gelince oyun olarak biraz daha rahatladık. Ondan sonra topu yere indirerek pas yapmaya çalıştık. Sonuçta farklı bir skor ortaya çıktı. Biz istediğimiz zaman kazanamayacağımız maç yok, olay bizde bitiyor” dedi.
“OYUN BİZİM KONTROLÜMÜZDEYDİ”
Oyunun AFJET Afyonspor’un kontrolünde olduğunu vurgulayan Teknik Adam Gülpınar, “İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümüne iyi başlayamadık. Rakibe 1-2 pozisyon verdik. Rakibin çok iyi ayakları var. Sonuçta ister istemez hatalarda oluyor. Bunlar futbolda olan şeyler, Takım içerisinde inişli çıkışlı zamanlar oluyor. Oyun bizim kontrolümüzdeydi. Yemediğimiz sürece sıkıntı yok, bizde aynı şekilde baskıya devam ettik. Hakemlerle ilgili pek konuşmak istemiyorum. Görüyorlar ve bir şeye karar veriyorlar, doğru yada yanlış, mutlaka onlarında bir gözlemcisi var, onlarda hata yapmak istemez. Ben kimsenin art niyetli olmadığını düşünüyorum” ifadesine yer verdi.
JETLER DESTEK İSTİYOR
Takıma gönül ve destek veren herkesten fedakarlık beklediklerini aktaran Teknik Adam Gülpınar, “Taraftarımızın biraz daha ilgi göstermesi gerekiyordu. Taraftar sadece iyi günde olmaz, takımın kötü gününde de desteğe ihtiyacı olduğunda da taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizim de kendi içimizde sıkıntılarımız var. Ama biz bunları kesinlikle dışarıya yansıtmıyoruz. Herkes bu şehir için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Oyuncuya sorduğumuzda oyuncu ben elimden geleni yaptım diyebilir. Yönetim finansal anlamda; biz daha iyisini bekliyoruzdur, ama yönetime kaldığı zaman gereğini yapmıştır. Hepimiz kendi adımıza çıtayı biraz yükseğe çekip hem yönetim, hem oyuncular, hem taraftar hep birlikte çıtayı yükseğe çekerek fedakarlık yapmamız gerekecek. El birliğiyle sıkıntılarımızı aşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
“SADECE
PLAY-OFF’A
KALARAK ROTAMIZI UZATTIK”
Ligde sadece Play-Off’a kalarak rotayı uzattıklarını belirten başarılı oyuncu Aykut Uluç, “Öncelikle hocamızın dediği gibi bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü ligdeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyorduk. Bizim rotamız belli, sadece Play-Off’lara kalarak rotamızı biraz uzattık. Aynı inancımızı devam ettireceğimizi, bu şehir bu camia çok hak ediyor. Allah izin verirse Play-Off müsabakalarında istediğimizi alarak şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.
“DİREKT OLMAZSA PLAY-OFF’TA ÇIKARIZ”
Üst lige direkt çıkmak için daha maç olduğunu ve olmazsa da Play-Off’tan çıkmak istediklerini söyleyen AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncusu Ersel Aslıyüksek, “Kazandığımız için çok mutluyuz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bazen aksilikler olabiliyor. Bundan sonra rotamızı Play-Off için yaptık. Ama daha iki maç var. Rakiplerimiz puan kaybetti, bir daha niye kaybetmesin. Olursa direkt, olmazsa da Play-Off sonunda bir üst lige çıkmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

 

 

 

“İyi ev sahipliği için Afyon’a teşekkür ederim”

 

Afyonspor’a ve Afyonkarahisarlılara teşekkür eden Kastamonuspor 1966 Teknik Sorumlusu Atilay Canel, Afyonkarahisar’ın iyi ev sahipliği yaptığını vurguladı

AFJET Afyonspor’a mağlup oldukları maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kastamonuspor 1966 Teknik Sorumlusu Atilay Canel, “Öncelikle iyi bir ev sahipliği yaptığınız için Afyon’a teşekkür ediyorum. Maça aslında iyi başladık. 15 dakika gol yememeyi düşünmüştük. Ardından başlayan hakem felaketi ile karşılaştık. Haksız bir yere kırmızı kart vererek oyunun tamamen dengesini bozdu. Orta sahada hem savunma hem de hızlı hücum yaparak sahaya çıkmıştık” dedi.
Afyonspor’un golü bulduğunu kendilerinin bulamadığını söyleyen Teknik Adam Canel, “Ama olmadı, kısmet değilmiş. Ama maçın orta hakemi küfürün olmadığı yerde bir cezalandırma vermiş, aynı pozisyonda oyuncumuzu atması bence yanlıştı. Oyuncularımı kutluyorum. Yaklaşık 65-70 dakika sahada 10 kişi oynadılar. Buna rağmen ikinci yarı başladığında bir pozisyonumuz oldu, gol olabilirdi. Afyon bulduğu golleri değerlendirdi, biz ise değerlendiremedik. Kendilerini tebrik ediyorum. Play-Off’ta başarılar diliyorum” dedi.
AFYON’U ÇOK BEĞENİYORUM
Kastamonuspor 1966 Kaptanı Salih Sefercik, “Öncelikle Afyon takımını çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Bu ligde 6 ay sakatlığımdan dolayı ilk yarı Kastamonu’da oynanan maçta da iyi performans ortaya koymuşlardı. Biz genç bir ekibiz. 18-19 yaşlarında oyuncularımız var. Bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Afyonspor’a Play-Off karşılaşmalarında başarılar dilerim” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti