Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsviçre’ye peynir ihraç ediyoruz – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İsviçre'ye peynir ihraç ediyoruz

İşadamı Harun Ballı, Vali Balkanlıoğlu’na ürettiği süt ürünlerinden ikram etti

Afyonkarahisar’da süt ve süt ürünleri üzerine imalat yapan girişimci müteşebbis Harun Ballı, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, kendi ürettiği süt ürünlerinden ikram etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş’un da hazır bulunduğu ziyarette, B’SA ve Ballı Süt ürünlerinin sahibi Harun Ballı; 25 yıldır süt ve süt ürünleri üretimi yaptığını, başka bir yerde üretimi olmayan ve kendisine has süt ürünlerini ürettiğini söyledi. Özellikle katkısız ballı kaymak üretimi ile süt turşusu ürettiğini belirten Ballı, yurt içinde ve yurt dışında ürünlerinin sevilerek tüketildiğini söyledi. Ballı, “Yurt içinde birçok il’de ürünlerimiz tüketildiği gibi yurtdışına da ürünlerimiz ihraç edilmekte. Kaliforniya ve İsviçre’nin başkenti olan Bern’e örgü peyniri ihraç ediyoruz. İnsan sağlığına en üst düzeyde önem gösteriyor ve ölçüm cihazlarıyla en sağlıklı ve en kaliteli sütlerle ürünlerimizi piyasaya sürüyoruz. Bir dönem İstanbul’da, aralarında Hıdiv Kasrı sarayının da bulunduğu 11 sarayın kahvaltılarını bizzat biz hazırladık.” dedi. İş adamı Harun Ballı, Vali İrfan Balkanlıoğlu’ndan daha çok üretim yapabilmek adına destek istedi. Üretimini yaptığı bazı ürünleri Vali Balkanlıoğlu’na ikram eden Ballı, sıcak karşılamalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.
Afyonkarahisar’ın yararına olabilecek her türlü hizmette Valilik makamınca destek olacağını söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’ın hatta Türkiye’nin ekonomisine katkısı olan işletmecilere ve gi-rişimcilere destek olmak görevimizin bir parçasıdır.” di-yerek işadamı Harun Ballı’ya başarılarının devamını diledi. Ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti