Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İtfaiye Müdürlüğü, Asya’da su kuyusu açacak

İtfaiye Müdürlüğü, Asya’da su kuyusu açacak

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Sıla Derneği aracılığıyla Asya’da iki su kuyusu açacak

 

Yangın anında canını hiçe sayarak olaylara müdahale eden Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye teşkilatı, örnek bir bağışa imza attı. Maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken coğrafyalara umut olmak için ateşi söndürdükler suyu, Asya’ya taşıyan İtfaiye Müdürlüğü, bölgede iki farklı su kuyusu açacak.
“İTFAİYE PERSONELİ HEMEN HEMEN HER YIL BİR HAYIR KAPASINA VESİYE OLUYOR”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in uygun görüşü, İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu’nun girişimi ile toplanan bağış, Sıla Derneği Afyonkarahisar Şubesi aracılığı ile Asya’da umut olacak. Başkan Zeybek, itfaiye teşkilatını tebrik ederek herkese örnek olmasını temenni etti. Kuraklık, hastalık ve suya ulaşma güçlüğü çeken Müslümanla umut olacak kampanyanın hayırlı olmasını temenni eden Başkan Zeybek, “İtfaiye personelimiz, hemen hemen her yıl mutlaka bir hayır kapısına vesile oluyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu sene de Asya’da su sıkıntısı çekilen bölgelerde Abdurrauf Hocamız aracılığı ile su kuyusu açmak için yardım kampanyası başlatmışlar. Allah yardımlarını kabul etsin.” dedi.
KASAPOĞLU: DESTEK
OLAN HERKESE
TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kampanya hakkında bilgi veren İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu ise desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Her yıl bir yardım kampanyasına vesile olduklarını hatırlatan Kasapoğlu, “İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli çalışma arkadaşlarımızla birlikte her yıl bir yardım faaliyetinde bulunmayı arzu ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Belediye Başkanımızın tensipleriyle ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına destekte bulunmuştuk. Bu senede yaptığımız istişareler neticesinde su kuyusu açmak istedik. Rabbim bize ve ekip arkadaşlarımıza iki su kuyusu açacak para toplamayı nasip etti. Bu dünyada doğruluğuna ve dürüstlüğüne şahitlik ettiğimiz Sıla Derneği Afyonkarahisar Şubesi Onursal Başkanı Abdurrauf Özder aracılığı ile bu su kuyularını inşallah Asya’daki kardeşlerimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Kampanyamıza destek olan tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“SU KUYULARINI EN ÖNEMLİ BÖLGELERE AÇACAĞIZ”
Sıla Derneği Afyonkarahisar Şubesi Onursal Başkanı Abdurrauf Özder ise toplanan bağışları Asya’da su ihtiyacı olan en önemli bölgelere ulaştıracaklarını dile getirerek, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri hayra vesile kılıyor. Afyonkarahisar’ın hayırseverleri, uleması, evliyası çoktur. Bize teslim edilen emanetleri de inşallah en sıka sürede Asya’da suya ihtiyacı olan en önemli bölgelere ulaştırıp bu hayrı tamamlayacağız. Bu vesileyle başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere İtfaiye Müdürümüz Cem Kasapoğlu ve teşkilatını tebrik ediyorum. Allah kabul buyursun.” şeklinde konuştu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.