İYİ Parti'den Yeni Teşkilat Binası Müjdesi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, şehrin önemli bir beldesinde yeni parti binasının açılacağını söyledi.

“PAZARAĞAÇ’TA PARTİ BİNAMIZI AÇACAĞIZ”


İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte parti de bayramlaşma programı icra ettiklerini belirten Başkan Mısırlıoğlu, “Bayramlaşma programımıza İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcımız Av. Hakan Şeref Olgun, ilçe başkanlarımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, partilerimizle birlikte coşkulu, heyecanlı güzel bir bayramlaşma programı yaptık. Çay İlçemizin Pazarağaç Beldesinde İYİ Parti Belde Başkanlığı teşkilat binasını bu güzel bayram gününde törenle açacağız. Bu vesile ile oradaki halkımızla da bayramlaşacağız.” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti'den Yeni Teşkilat Binası Müjdesi

“EKONOMİK SIKINTISIZ BİR BAYRAM KUTLAMAYI DİLİYORUM”


“Türkiye'nin durumu ortadadır. Bayram kurban bayramıdır. Kurban bayramında bir emekli maaşının bir hisse kurban parası etmediği bir dönemde kutluyoruz.” diyen Başkan Mısırlıoğlu, “Dar gelirli insanlarımızda acıyla karışık, yoklukla, zorlukla, sıkıntıyla, darlıkla, mahcubiyet içerisinde bir bayram idrak ediyor. Bunu milletimizin ve sizlerin takdirine bırakıyorum. Benim gözlemlediğim kadarıyla toplumun en üst seviyesindeki insanlardan tutun en alt seviyedeki insanlarına kadar ekonomik krizin kılcal damarlarına kadar hissettiği bir bayram kutladık. Hayvan pazarlarında insanlar bakmakla yetindiği, fiyatını sormakla yetindiği bir pazar dönemi atlattı pazarcılarımız. Özellikle üreticilerimiz. Üreticilerimiz yüzde 40 ile 50 oranda hayvanlarını geri ahırlarına götürmek zorunda kaldılar. Geçtiğimiz yıla oranla bu sene içerisinde kurban kesim sayısında da ciddi derecede bir azalma var. İnsanlarımızın artık yavaş yavaş karnını doyurmak, geçim derdinden kurtulmak için mücadele verirken bir kurban kesecek durumda olmadıklarını hepimiz görüyoruz. Çünkü hakikaten en yüksek paramız 200 TL'dir. 200 TL'yle kasaba gitseniz bir kilo kıyma alamadığımız bir dönemde bayram geçiriyoruz. Böyle bir ortamda 200 TL ile bir kilo baklava alamıyorsunuz. Yakın akrabanıza, kayınvalidenize, kayınpederinize, eşinizin büyüklerine, kendi büyüklerinizle ziyarete giderken bir paket çikolata almaya kalksanız en ucuzu 500-600 lira olduğu bir dönemde bir paket çikolata alamadan bayram kutlamaya gidiyorsunuz. Torunlarına, emeklilerimiz harçlık veremediği bir bayram dönemi yaşadık. Biz millet olarak böylesine zor bir dönemden geçerken gerçekten bir taraftan da birlik beraberliğimizi korumak, pekiştirmek adına toplumun tüm kesimlerine ayrışmadan birleşmeyi, kucaklaşmayı, insanların ufak tefek kırgınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırarak güzel bir bayram geçirmesini sağlamaya çalıştık. Biz de böyle hareket ettik. İnşallah bundan sonraki bayramları bayram tadıyla bayram güzelliğiyle atlatırız. Ekonomik sıkıntıların, ekonomik krizlerin olmadığı bolluk bereket içerisinde bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum.” dedi.

İYİ Parti'den Yeni Teşkilat Binası Müjdesi

“GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZIN PROTOKOL LİSTESİNDE Kİ YERİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR”


İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Valiliği’nin Gedik Ahmet Paşa (Taş Medrese) Medresesinde düzenlediği bayramlaşma programına şahsının ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un müsait olmalarına rağmen katılmama gerekçelerini açıkladı.  

İYİ Parti'den Yeni Teşkilat Binası Müjdesi
Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: 
“Biz İYİ Parti olarak devletimizin düzenlemiş olduğu tüm resmi bayramlaşmalara, kurulduğumuz tarihten bu tarafa eksiksiz olarak her dönem katıldık. Benden önceki il başkanlarımızda ben de kaçırmamaya çalıştık. Bizim Milletvekilimiz Av. Hakan Şeref Olgun, aynı zamanda İYİ Parti Genel Merkezi'nde Seçim, Hukuk ve Adalet Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır. Bu doğrultuda genel başkanımızın vermiş olduğu partideki üst yönetim divandaki kadrosundan sonra Afyon protokol listesinde ikinci sırada yeri bulunmaktadır. Sayın Valimizle ve özel kalem müdürüyle bizzat sayın vekilimiz, sayın vekilimizin yanındaki çalışma arkadaşları olmak üzere birkaç defa yapılan görüşmelere istinaden Valiliğin internet sitesinde ki protokol listesinde Sayın Genel Başkan Yardımcımızın gözükmemesi için, protokol listesi sayfadan kaldırıldı. Nedenini sorduğumuzda, Sayın Valimizin Sayın Genel Başkan Yardımcımız Afyon Milletvekilimize verdiği cevap aynen şudur. ‘Efendim ben orada yayınlatmıyorum ama uygulamada bunu icra ediyoruz beraber. Bunda sıkıntı yok. Siz geldiğiniz zaman protokolün ikinci sıra yerinde oturuyorsunuz. Konuşmalarınızı da o düzenlemede yaptırıyorum. Ben bunu uygulatıyorum zaten yayınlanmasa da.’ demiştir. Takdir edilir ki millet için siyaset yapanlar, milletin hakkını, hukuku, adaletini savunmak için siyaset yapanlar kendi hak ve hukukunu koruyamıyorsa milletin hakkını hukukunu da koruması mümkün değildir. Bizim milletvekilimize, genel başkan yardımcımıza bir hak mağduriyeti yaşatılmaktadır. AK Parti Milletvekili Sayın Özkaya'nın adı vurgulanarak AK Partililerin protokol listesinde Hakan Bey'in ikinci sırada gözükmesinden duydukları rahatsızlık beyan edilmiştir. Bizde her şeyi kabullenmiş gibi bir anlayış çıkmaması için yok sayıldığımız yerde gerginliğe neden olmak istemediğimiz için resmi bayramlaşma törenine katılmadık.”

İYİ Parti'den Yeni Teşkilat Binası Müjdesi

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme