Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk; “Biz kimsenin gölgesi değiliz”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk; “Biz kimsenin gölgesi değiliz”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, olağan il kongresine misafir olarak katılan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal’a söz verilmediği yönünde bir İYİ Partilinin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımını sert dille eleştirdi

 

Pandemi kurallarını gözeterek sadece İl Başkan adaylarına söz verdiğinin altını çizen Öztürk, “CHP Milletvekili Sayın Burcu Köksal konuşmayı talep etti de söz verilmedi gibi bir sosyal medya paylaşımında bulunuluyor. Ayıptır, yazıktır yapmayın. Kendi partinizi ve kendinizi büyük görün. Biz kimsenin gölgesi değiliz.” dedi.
“BİZ KİMSENİN GÖLGESİNDE DEĞİLİZ, KENDİ PARTİLİMİZİN BU PAYLAŞIMININ PARTİYE NE FAYDASI VAR?”
Kongre Divan Başkanı İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti İl Başkan adayı Mevlüt Varol konuştuğu sırada Varol’dan izin isteyerek söz aldı.
Genel kurul toplantısı sırasında bir İYİ Partili’nin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımına dikkat çeken Öztürk şunları söyledi: “Partili arkadaşımızın ismini rencide olmaması için zikretmeyeceğim. Toplantı başlangıcında özellikle söyledim. Pandemi süreci hassasiyeti gereğince sadece İl Başkan adaylarına söz vereceğimi kendim de dâhil çok az kısa konuşacağımı belirttim. Biliyorum ki burada en az 20 arkadaşımız istese kürsüde yeri göğü inletir. Onun da farkındayım. İstedikten sonra çok iyi bir şekilde bir partiyi övücü, güzel sözlerde söyleyebilir. Ama bir başka partinin milletvekili kongreye geldi de konuşturulmadı diye bir konuyu hele ki İYİ Partili olan birinin sosyal medya da paylaşmasının partimize Allah aşkına ne faydası var? Burada İYİ Partililer de dâhil pandemi sürecinde çok kısa öz şekilde kongremizi tamamlayalım diye düşünüyoruz. Sayın Milletvekili bizim başımızın misafiridir. Sadece İYİ Parti İl Başkan adayları düzeyinde konuşma yapılırken bu yapılan ne kadar doğrudur? Bende bu partinin milletvekiliyim ben konuşmasını bilmiyorum muyum? Ama başka bir partili isterse Millet İttifakının milletvekili olsun söz istedi de vermedi gibi bir durum oldu mu Allah aşkına? CHP Milletvekili Sayın Burcu Köksal konuşmayı talep etti de söz vermedi gibi bir sosyal medya paylaşımında bulunuluyor. Ayıptır, yazıktır yapmayın. Kendi partinizi ve kendinizi büyük görün. Biz kimsenin gölgesi değiliz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi