Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ Parti olarak toplumun tüm problemleriyle ilgileniyoruz”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Kurban Bayramı’nda bir bayramlaşma programı düzenledi.


Parti binasında gerçekleşen programa İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ parti ilçe ve belde başkanları, gençlik kolları başkanı, yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte, İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu partililerle bir araya gelerek partililerle tek tek tokalaşarak bayramlaştılar.
Programda konuşan İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partililerin bayramını kutladı.
Konuşmasında ülkede yaşanan ekonomik krize dikkat çeken Milletvekili Olgun, İYİ Parti’nin toplumun tüm problemleriyle ilgilendiğini ve çözüm önerileri sunacağını belirtti.
İl Başkanı Mısırlıoğlu ise bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, yerel seçimlere odaklandıklarını ve en iyi sonucu almayı hedeflediklerini söyledi.
Milletvekili Olgun, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin geçen yılla mukayese edildiğinde fevkalade ciddi bir ekonomik buhranla karşı karşıya olduğunu öne sürdü.
Milletvekili Olgun, ülkede yaşanan ekonomik krize dikkat çekti ve umutlu olmanın zor olduğunu belirtti. Ancak, çaresiz olmadıklarını vurgulayarak, İYİ Parti olarak toplumun tüm problemleriyle ilgilendiklerini ve çözüm önerileri sunduklarını söyledi.
İl Başkanı Mısırlıoğlu ise bayramların birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörünün yaşandığı günler olduğunu vurguladı. İYİ Parti ailesinin zorlukları birlikte aştığını ve birlikte hareket ettiğini söyleyen Mısırlıoğlu, bu gün siyasi söylemlerde bulunmayacaklarını ve bayram sonrasında Afyonkarahisar ve ülke gündemini değerlendireceklerini belirtti. Yerel seçimlere odaklanacaklarını ve en iyi sonucu almayı hedeflediklerini ifade eden Mısırlıoğlu, birlik ve beraberlik ruhuyla seçimlere hazırlanacaklarını söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti