Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Partili kadınlar şehit annelerini ziyaret etti

İYİ Parti İl ve

İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcıları Filiz Bilğiçer Kandemir ve Hatice Duygulu, şehit annelerine Anneler Günü ziyaretinde bulundu

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcıları Filiz Bilğiçer Kandemir ve Hatice Duygulu Anneler Günü nedeniyle şehit annelerini ziyaret ederek günlerini kutladılar.
Filiz Bilğiçer Kandemir ve Hatice Duygulu ziyaretleri sırasında misafir oldukları annelere baklava ikramında bulundular. Filiz Bilğiçer Kandemir ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bugün hain terör saldırılarında evlatları şehit olan annelerin Anneler Günü’nü kutlamak istedik. Şehitlerimiz her zaman kalbimizde yer alacak. Ziyaretlerimiz sırasında tüm annelerin ortak dileği Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye selamlarını iletmemiz oldu. Aynı zamanda yapılacak ilk seçimlerde Akşener’in iktidar olacağını söylemeleri İYİ Partili camiayı sevindirdi.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti