Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzciler Belediye’yi ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İzciler Belediye'yi ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Zafer Haftası kutlamaları için ilimize gelen Milli Eğitim Bakanlığı Okul içi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığına bağlı izcileri makamında kabul etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 26 Ağustos’ta Kocatepe’den alacakları toprağı 9 Eylül tarihinde İzmir’de yer alan “İlk Kurşun Anıtına” götürmek için Afyonkarahisar’dan yola çıkacak izci gurubuyla yakından ilgilendi. Kamp Müdürü Abdullah Erten, İl İzci Kurulu Başkanı Çetin Kumartaşlı, Kamp Yönetimi’nden Zeliha Koyun ve il izci liderlerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban ise izcilere teşekkür etti.
Kocatepe Kamp Ateşi yakılacak
13 ilden yaklaşık 100 izcinin katıldığı izci kampı Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde kuruldu. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kocatepe Büyük Zafer 21. Ergin İzci Milli Kampı için izciler 26 Ağustos günü Kocatepe’den şehit kanlarıyla sulanmış, kutsal vatan toprağını 9 Eylülde İzmir de İlk Kurşun Anıtına dökmek üzere Gar-nizon Komutanı’ndan teslim alacaklar. 27 Ağustos’ta Afyonka-rahisar’ın kurtuluş törenlerine katılacak olan izci grubu tarafından 29 Ağustos’ta “Kocatepe Kamp Ateşi ” yakılacak. İzci Grubu 30 Ağustos’ta Dumlupınar’daki törenlere katılarak ilimizden ayrılacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti