Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzzet Özilhan Hangi Takımı Tutuyor?

2011 yılında Yasemin Özilhan ile hayatını birleştiren İzzet Özilhan internet ortamında hayatı araştırılan kişiler arasında yer alıyor. Dedesinin ismi verilen iş insanı İzzet Özilhan hangi takımı tutuyor?

2011 yılında Yasemin Özilhan

2011 yılında nikah masasına oturarak Yasemin Özilhan ile hayatını birleştiren İzzet Özilhan’ın ismi de internet ortamında araştırılan ünlüler arasında. 27 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’da doğan İzzet Özilhan’a dedesinin ismi verilirken, babası Anadolu Grubu’nun sahibi olan Tuncay Özilhan’dır. Türkiye’nin en zengin ailelerinden birinin üyesi olan İzzet Özilhan, 16 Temmuz 2011 tarihinde oyuncu Yasemin Özilhan ile evlendi. 2012 yılında ilk çocukları olan Emine’yi, 2013 yılında ise Ela’yı kucaklarına alan çift mutlulukları ile beğeni topluyor.

 

İzzet Özilhan Hangi Takımı Tutuyor?

 

İzzet Özilhan’ın hangi takımı tuttuğu merak edilirken, babası Tuncay Özilhan’ın Beşiktaş’ı tutuyor. İzzet Özilhan da babasının yolundan giderek yine Beşiktaş takımını tuttuğu, hatta Beşiktaş genel kurulu öncesinde Serdal Adalı’nın işadamı İzzet Özilhan’ı yönetime katmak istediği biliniyor. Anadolu Efes Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan’ın Anadolu Efes’e olan hayranlığını da bilmeyen yok. Ünlü iş insanının gönlünde ise hangi takımı daha ağır bastığı bilinmiyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti