JASAT İzini Sürdüğü Firari Hükümlüyü Isparta'da Yakaladı
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu firari bir hükümlü yakaladı.
Afyonkarahisar Jandarma Suç Araştırma (JASAT) dedektifleri, hakkında Kamu Hizmetine Tahsis Edilmiş Eşya Hakkında Hırsızlık ve Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması suçlarından 11 yıl 4 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.A. isimli şahsı Isparta’da yakaladı.
JASAT Dedektifleri 20 Mayıs 2025 tarihinde Antalya’dan, Isparta’ya gittiği bilgisini edindikten sonra C.A’yı Isparta’da Gazi Kemal Mahallesinde bir apartman dairesinde kıskıvrak yakaladı.
Yakalanan C.A. Afyonkarahisar Jandarma Suç Araştırma Dedektiflerince, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine teslim edildi.
Bakmadan Geçme





