Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Araz ve Ajeti ile anlaştı

Jetler Araz ve Ajeti ile anlaştı
Jetler Araz ve Ajeti ile anlaştı

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 19. haftasında Altayspor’a konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Ayrıca transfer çalışmalarına devam eden AFJET Afyonspor, kaleci arayışlarına da başladı. AFJET Afyonspor’dan; geçtiğimiz hafta İstanbulspor maçının kadrosuna alınmayan Rybka’nın kendisine takım aradığı ve gitmek istediği aktarıldı. Özellikle hazırlık maçlarından sonra çalışmalarda Rybka’da büyük düşüş yaşanırken kendini salan kalecinin takım arayışları da başladı.
Yapılan iki transferle takımı güçlendiren AFJET Afyonspor Konyaspor’dan Musa Araz’ı yıl sonuna kadar kiraladı. Ayrıca AFJET Afyonspor Kosova Milli Takım oyuncularından ve İsveç liginde forma giyen başarılı forvet Bajram Ajeti ile bir buçuk yıllığına anlaşma sağladı.
BAJRAM AJETİ
İsveç 1. Ligi’nden Türkiye’ye gelen ve 5 Mayıs 1989 Kosova doğumlu olan Bajram Ajeti, kariyerine 2012 yılında Norveç 1. Lig ekiplerinden Mjondalen’de başladı. Sırası ile Norveç takımlarımdan Birkerbeiberen, Asker, Sanderfjort, Kongsvinger, HamKam, Moss FK, Bryne FK, Lillestrom FK’nın ardından İsveç ekiplerinden Gefle, Brommapojkarna ve son olarak İsveç 1. Lig ekiplerinden AFC Eskilstuna’da forma giydi. Kariyerinin başlangıcından bu yana 47 kez rakip fileleri havalandıran Bajram, 20 sarı kart, 1’de kırmızı kart gördü.
MUSA ARAZ
AFJET Afyonspor, Konyaspor’dan 1994 İsviçre doğumlu orta saha oyuncusu Musa Araz’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Araz, kariyerine 2009 yılında İsviçre’nin Fribourg Jugend takımında başladı. Sırası ile FC Basel U-18, FC Basel U-21, FC Basel, Le Mont LS, FC Wintherthur, Lausanne-Sport’ta oynayan genç oyuncu, kariyerinde ilk kez 2017 yılında Türkiye’de Konyaspor’a geldi. Araz 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında AFJET Afyonspor’un başarısı için ter dökecek. 25 Yaşındaki oyuncu 10 numara pozisyonu merkez orta saha ve orta sahanın sağında da oynayabiliyor.