Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Bucaspor’a bileniyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler Bucaspor’a bileniyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında ligin 14. haftasında İzmir temsilcisi Bucaspor’u konuk edecek. Bu maç için çalışmalara başlayan Jetler, dün öğlen saatlerinde Spor Kompleksi’nde yer alan yan sahalarda çalışmasını yaptı. Soğuk havada yapılan antrenmanda Jetler ısınma hareketleri ile çalışmalara başladı. 5-2, top çalma, isabetli pas gibi teknik çalışmalar yapan Jetler çift kale maçla çalışmalarını tamamladı. Son oynanan Amed Sportif Faaliyetler maçında kadroya giremeyen Ömer Çelik, Aykut Uluç’un sakatlıkları sürerken, sakatlığı iyileşen Uğur Durmuş’un takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Ayrıca kart cezalısı olan İsmet Benli’nin de cezası tamamlandı. Takımla çalışmalarına devam eden Benli’nin Bucaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

 

 

Bilet fiyatları değişmedi

 

AFJET Afyonspor’un 26 Kasım Pazar günü kendi sahasında konuk
 edeceği Bucaspor maçının bilet satışları Cuma günü başlayacak. Biletlerin fiyatları ise Numaralı 20, Maraton 10 ve Kale Arkaları 5’er lira

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında Bucaspor’u konuk edecek. Ligin 14. haftasında kendi sahasında İzmir temsilcisini ağırlayacak olan AFJET Afyonspor çalışmalara başladı. Pazar günü 13.30’da Spor Kompleksi’nde oynanacak maçla ilgili kulüpten yapılan açıklamada biletlerin satılacağı gün ve bilet fiyatlarına dikkat çekildi. Cuma günü satışa çıkacak olan biletlerde kulüp tarafından Numaralı Tribünün bilet fiyatı 20 lira olarak belirlenirken Maraton 10, Kale Arkaları ise 5 liradan satışa çıkacak. Bayan ve çocukların ücretsiz giriş yapacağı maça ücretsiz otobüs seferleri de yapılacak. Maç günü taraftarları Spor Kompleksi’ne Stadı’na götürecek otobüs seferleri saat 11.00’de başlayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti