Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Çoban’dan desteğe devam sözünü aldı

Takımın bu günlere gelmesinde
Jetler Çoban’dan desteğe devam sözünü aldı

Takımın bu günlere gelmesinde en büyük emek sahiplerinin başında yer alan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Ali Şahin, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve beraberindeki TSYD Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, ziyarette bulundu.
ŞİMŞEK: “BAŞKANIMIZ SPOR DOSTU
 BİR İNSAN”
Ziyarette konuşan AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Ali Şahin, kulübün bu günlere gelmesinde Başkan Çoban’ın büyük emekleri olduğuna dikkat çekerek kendisine teşekkür etti. AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise Başkan Çoban’ın spor dostu bir insan olduğuna dikkat çekti. Şimşek, “Kendisi futbol dostu, spor dostu bir insan. Geride bıraktığınız 10 yıllık süre içerisinde spora yaptığınız katkılar ortada, bundan sonra hem siyasi hayatınızda hem de özel hayatınızda başarılar diliyoruz” dedi.
“BÜTÜN SORUMLULUKLARI ÜSTLENDİĞİNİZİ BİLİYORUZ”
Başkan Çoban’ın bu desteğini bundan sonraki süreçte de beklediklerini söyleyen AFJET Afyonspor, Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Şu ana kadar AFJET Afyonspor’un bütün sorumluluklarını üstendiğinizi, biliyoruz, duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte yapacağınız desteği hem bizler, hem de Afyon halkı sizden bekliyor. Bundan önce olduğu gibi bizi yalnız bırakmayacağınızı düşünüyoruz. Verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Takım kaptanı Türker Toptaş “Üç yıldır bu kulüpteyim. Verdiğiniz emeklerin hepimiz farkındayız. Size daha önce de burada çalışma şansı bulan personel ve futbolcular adına çok teşekkür ediyorum. Afyon halkı, sizlerin desteğiniz her zaman arkasında hissediyor. Bu desteği bu zamana kadar da gördü. Umarım bundan sonra da böyle olur. Siyasi hayatınızda da her şeyin gönlünüze göre olmasını temenni ediyorum. Tüm futbolcu arkadaşlarım ve hocalarım adına sizi arkamızda destek olarak görmek istiyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban AFJET Afyonspor’a olan desteği bundan sonra da sürdüreceklerini ifade ederek takımın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
“AFYON’U SPORDA BİR NOKTAYA GETİRDİK”
Afyon’un sporda belli bir noktaya geldiğini vurgulayan Başkan Çoban, “Bu sene inşallah 6-8 Eylül tarihleri arasında üç dünya şampiyonası yapacağız. Bunlardan biri Dünya Motorkros Şampiyonası, bir diğeri Dünya Kadınlar Motorkros Şampiyonası Kadınlar Finali, üçüncüsü ise Avrupa Motorkros Şampiyonası finali ilimizde yapılacak. Afyon’u sporda bir noktaya getirdik. Bunda da futbolumuzun çok büyük katkısı var. Afyon’un içinden dışından takımlarımız takip ediliyor. Spor yorumcuları ilimizi her yönüyle masaya yatırılıyor” diye konuştu.
“ANADOLU’NUN HER YERİNDE SPORUN GELİŞMESİNDEN YANAYIM”
Anadolu takımlarının spor dallarında her yönüyle başarılı olmasını temenni eden Başkan Burhanettin Çoban son olarak şunları söyledi; “Sadece Afyonumuz değil, Anadolu takımlarının sporun her dalında başarılı olmasını temenni ediyorum. Anadolu’da sporun gelişme için İstanbul takımlarıyla hangi Anadolu takımı karşılaşırsa karşılaşsın ben her zaman Anadolu takımının yanında oluyorum. Sporun İstanbul’a, İzmir’e, özgü olmaması gerekir. Anadolu’nun her yerinde sporun gelişmesinden yanayım. Türkiye’de 51 il arasından Süper Lig’de basketbolda Türkiye’de sadece Afyon olarak biz varız. Birçok Büyükşehir’in yine basketbolda takımı maalesef yok. Bu düşüncelerle bizler bu şehirdeyiz, yine takımımıza her türlü desteği vereceğiz, maçlarımıza gelerek takip edeceğiz. Takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Ziyaret sonunda Kulüp Başkanı Ali Şahin ve yönetimi tarafından Başkan Çoban’a teşekkür plaketi takdim ederken, Teknik Direktör Yusuf Şimşek ve Takım Kaptanı Türker Toptaş ise futbolcuların imzalı takım formasını hediye etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti