Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler deplasmanda Sancaktepe’yi mağlup etti

AFJET Afyonspor, 11. hafta maçında

AFJET Afyonspor, 11. hafta maçında deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübü’nü 0-2 mağlup
ederek hanesine 3 puan yazdırdı

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 11. haftasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Sancaktepe Futbol Kulübü’ne konuk oldu. İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarında Jetler 2 gol buldu. Maçı 0-2 kazanan Jetler 9. sıradan 7. sıraya yükseldi.
Bay haftasından itibaren toparlanma sürecine giren AFJET Afyonspor, oyun kalitesini artırmaya başlamıştı. Ankara Demirspor ile oynanması gereken ancak pozitif vakalar nedeniyle ertelenen haftayı da iyi değerlendiren Jetler eksiklerini gidererek deplasmanda oynanan Sancaktepe Futbol Kulübü maçında beklentileri karşıladı.
İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısına yüksek konsantrasyonla başlayan ve rakibini önde karşılayan AFJET Afyonspor 63. dakikada ilk golü kaydetti. Cihan Özkara’nın golü ile deplasmanda 0-1 öne geçen Jetler ikinci gol arayışına başladı.
74. dakikada gelişen Afyonspor atağında Veysel Karani Ünal ikinci golü buldu. 0-2
Golden sonra savunma hattını güçlendirerek oyunu elinde tutmaya çalışan ve kontra ataklarla farkı açmayı hedefleyen AFJET Afyonspor girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Sancaktepe gibi güçlü ekip karşında deplasmandan 0-2 galip ayrılan AFJET Afyonspor 3 puanla almayı başardı. Bu galibiyetle puanını 15’e çıkaran ve 1 maçı eksik olan AFJET Afyonspor ligde de 7. sıraya yükseldi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi