Jetler FSM'de çalışıyor – Kocatepe Gazetesi
Hafta sonu Bodrum Belediyespor'a konuk olacak olan AFJET Afyonspor hazırlıklarını FSM Spor Komleksi'nde sürdürüyor Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu oynayacağı Bodrum Belediyespor hazırlıklarını FSM Spor Komleksi'nde sürdürüyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Atatürk Stadyumu'nda antrenman yapamayan Jetler hazırlıklarını FSM'de sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan [&hellip]
Hafta sonu Bodrum Belediyespor’a konuk olacak olan AFJET Afyonspor hazırlıklarını FSM Spor Komleksi’nde sürdürüyor
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu oynayacağı Bodrum Belediyespor hazırlıklarını FSM Spor Komleksi’nde sürdürüyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Atatürk Stadyumu’nda antrenman yapamayan Jetler hazırlıklarını FSM’de sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Yüksel, “Kar yağışı nedeniyle sahamız kapandı. Karın yağdığı günden bu yana antrenmanlarımızı FSM Spor Kompleksi’nde yapıyoruz.” dedi.
KADİR VE ÖMER’İN DURUMU BELİRSİZ
Sarayköyspor maçında sakatlanan Kadir’in ve Pamukkalespor maçında sakatlanan Ömer’in durumlarının belirsizliğini koruduğunu aktaran Teknik Adam Yüksel, “Kadir’in sakatlığı devam ediyor. Varol’da çekme vardı; Ferdi’yle birlikte dinlendi ve dün ilk antrenmanına çıktı. Ömer’in durumu maç günü belli olacak. Bugün idmana çıkacak, tedavisini oldu. Ömer’le Kadir’ini dışında ciddi sakatlık ve kart cezalımız yok. Oyuncularımız hırslı ve Bodrum maçında kazanmak istiyoruz. Pamukkale maçında sürekli olarak Bodrum maçını düşündüğümüz için sakatlık olmasın, kart görmeyelim tedirginliğimiz vardı. Bir tek Varol sarı kart gördü onunda ceza alma durumu yok.” diye konuştu.
“SARAYKÖY MAÇI BİR KOMPLO OLDU”
Sarayköyspor’a konuk oldukları maçta komplo olduğunu savunan Antrenör Yüksel, “Sarayköy maçı bizim haberimiz olmadan bir önceki güne alındı. Biz maçın öne alındığını Perşembe günü duyduk. Ertesi gün yola çıktık. Tüm planlarımız alt üst oldu. Maça taraftarımız gidemedi. Takımın yöneticilerinden biri Denizli televizyonuna yaptığı açıklamada ‘maçı ben öne aldırdım, semeresini de aldık’ demiş. Bizimle görüşerek bir erteleme yapsaydılar biz özellikle Pazartesi gününe olsun isterdik. Ayrıca biliyorlar ki bizim taraftarımız deplasmanlarımıza bizimle birlikte geliyor. Taraftarımızın gelmesini de engellemiş oldular. Bilerek yaptılar, çünkü taraftarımızın maçlarımıza geleceğini de biliyorlar. Sarayköy maçında da mağlup olduk.” ifadesine yer verdi.
“İNŞALLAH BODRUM MAÇINI ALIRSAK HAKEMLERİ DE YENECEĞİZ”
Bodrum Belediyespor’un hakemler tarafından da desteklendiğini ifade eden başarılı Teknik Adam Yüksel, “Bodrum’un bu zamana kadar namağlup gelmesinin tek sebebi hakemlerdir. Sarayköy maçında yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor, orta hakem düdüğü çalmıyor ve pozisyon devam ediyor Bodrum golü atıyor. Rakibi golü atıyor bir şekilde gol verilmiyor. İnşallah biz bu hafta Bodrum maçında hakemleri de yeneceğiz. İnşallah Bodrum’a taraftarımız da gelecek. Bu maçta yalnız bırakmasınlar bizi.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi