Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Gümüşhane yolcusu

Jetler Gümüşhane yolcusu

Yarın Gümüşhane’de oynayacağı maç öncesinde hazırlıklarını tamamlayan AFJET Afyonspor, uçakla Gümüşhane’ye gitti

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin ikinci yarısının ilk maçında Gümüşhanespor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarını Afyonkarahisar’da yaptığı antrenmanlarla tamamlayan Jetler, uçakla Gümüşhane’ye gitti. Son ter idmanına bugün Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumu’nda çıkacak olan Jetler, daha sonra maç saatini bekleyecek. Ligin 18. sırasında yer alan Gümüşhane ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı. İkinci yarıya hızlı bir giriş yaparak potadan çıkmak isteyen Gümüşhane, Afyonspor maçını kazanmak istiyor.
Afyonspor da ise kadroya devre arasında katılan 3-4 isim Gümüşhane maçının kadrosuna dahil edildi. Takıma faydalı olacak, kondisyon anlamında hazır olan yeni oyuncular maç kadrosunda yer aldığı gibi ilk 11 de veya sonradan forma şansı bulacak.
AFJET Afyonspor’un Gümüşhanespor ile oynayacağı maç yarın saat 13.00’te Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumu’nda başlayacak. Maçta orta hakem olarak Erkan Engin görev alacak. Engin’e, Murat Şimşek ve Onur Gülter yardımcılık yapacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.