Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Ordu’ya karşı temkinli – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetler Ordu’ya karşı temkinli

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 25. haftasında Orduspor’a konuk olacak. Bu maç için hazırlıklarına devam eden Jetler Orduspor’un da Denizli Büyükşehir Belediyespor gibi düşme potasında ve genç bir takım olduğunun farkında. Özellikle bu maça temkinli olarak yaklaşan Jetlerde oyunculara sürekli uyarılar yapılıyor.
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Genel Kaptanı Nihat Baştürk, “Çok şükür sakatlığı bulanan oyuncumuz yok. Bir tek Ömer Çelik kart cezalısı onun dışında eksiğimiz yok. Çalışmalarımız da neşeli geçiyor. Yendikten sonra her şey daha iyi oluyor” dedi.
“UYARILARA MAÇ GÜNÜNE
KADAR DEVAM EDECEĞİZ”
Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında yaşanan durumun tekrar yaşanmaması için oyuncuları uyardıklarını belirten Genel Kaptan Baştürk, “Denizli maçında düştüğümüz hataya inşallah düşmeyeceğiz. Orduspor da genç bir takım, son sırada da olması hiç önemli değil, hatta bizim için tehlikeli bir takım diyebiliriz. Mücadele edeceğiz, mücadeleyi bir tık aşağı indirdiğiniz zaman gol yollarında da sıkıntı oluyor, savunmada da sıkıntı oluyor. Bu çocuklar da laçkalık yok ama farkında olmadan olabiliyor. Gerekli uyarıları yapıyoruz. Maç gününe kadar da uyarılara devam ediyoruz. Özellikle kart görmeme konusunda fazla fazla uyarıyoruz” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti