Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Özgün ile anlaştı

AFJET Afyonspor; Teknik Direktör

AFJET Afyonspor; Teknik Direktör Hakan Bozdağ’ın görevi bırakmasının ardından UEFA-Pro Lisansı bulunan Ferruh Özgün ile anlaşma sağladı

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’da Erkan Avseren’in görevi bırakmasından sonra yardımcı antrenörlükten Teknik Direktörlüğe gelen UEFA-Pro Lisanslı Hakan Bozdağ hakkında kulüpten resmi açıklama yapıldı. 5 resmi maçta takımın başında görev alan Bozdağ, kötü gidişatın ardından Yönetime istifa edebileceğini bildirdi. Yönetim de karşılıklı olarak sözleşmesini feshettiği Bozdağ’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Daha sonra hoca arayışlarına başlayan Yönetim Ferruh Özgün ile tüm şartlarda anlaştı. Sözleşmenin imzalanmasının ardından UEFA-Pro Lisansa sahip Ferruh Özgün ile anlaştığını duyuran AFJET Afyonspor, takımı Özgün’e emanet etti.
ÖZGÜN KİMDİR?
1966 Tokat doğumlu olan Ferruh Özgün, 26 Aralık 2017’de UEFA-Pro Lisansını aldı. Kariyerine Yılport Samsunspor’da Gençlik Gelişim Antrenörü olarak başlayan Özgün, iki sezon sonunda İlkadım Belediye Yabancılar Pazarıspor’da da iki sezon Teknik Direktör olarak görev aldı. Sonrasında tekrar Samsunspor’a B Genç Takım Antrenörü olarak göreve gelen Özgün bir süre de a takım başında teknik direktör olarak görev aldı. Daha sonrasında ise Özgün, profesyonel takım antrenörü olarak Malatyaspor, Fatih Karagümrük (2 sezon), Tokatspor, Fatih Karagümrük (2), Tuzlaspor (2), Erbaaspor, Fatih Karagümrük, Eyüpspor ve son olarak da geçen sezonun ilk yarının sonu ve ikinci yarısında Bayburt Özel İdarespor’da görev aldı. Bayburt Özel İdarespor ile çalışan Özgün, Mart ayında Bayburt’an ayrıldı. Özgün AFJET Afyonspor’un başarısı için ter dökecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti