Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Sağlık kontrolünden geçti

Jetler Sağlık kontrolünden geçti

Yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdüren AFJET Afyonspor, hem antrenmanlara hem de transfer çalışmalarına devam ediyor. Dün sabah saatlerinde Fuar Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen AFJET Afyonsporlu futbolcular ve teknik heyet, öğlen saatlerinde kontrolü tamamladı.
Takımın genel çalışmaları hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Futbol Direktörü Ali Günçar, bugün yapılması planlanan Bandırmaspor ile hazırlık maçını bulunduğunu söyledi. Takımın Cumartesi günü sabah idmanından sonra izne ayrılacağını belirten Günçar, Salı akşam yapacakları antrenman ile 3. etap kampa başlayacaklarını aktardı. Teknik Adam Günçar 3. etapta en az 4 hazırlık maçı yapmak istediklerini kaydetti.
“TAKIMIN BAŞARISI MADDEN VE
MANEN CİDDİ GETİRİLERİ OLACAK”
AFJET Afyonspor’un sağlık sponsoru olan Fuar Hastanesi’nin Başhekimi Uzman Dr. Şükrü Yücel, takımın başarısının hem maddi olarak hem de manevi olarak şehre ciddi getiriler kazandıracağını söyledi. Yücel, “Bir ilin takımı, ilin tanıtımı, ilin prestiji açısından son derece önemlidir. Ben de AFJET Afyonspor’u bu anlamda son derece önemli buluyorum. Başarılı olmasını temenni ediyorum. Tabi ki burada takımın başarısı tüm Afyon ile ilgili hem madden, hem manen ciddi getirileri olacak bir husus. Hepimize görevler düşüyor. Bizde sağlık sponsoru olarak, futbolcuların gerek sağlık kontrolü, gerekse bu sezon sürecinde bir takım ortaya çıkabilecek rahatsızlıklar, sakatlıklar inşallah olmasın tabi temennimiz, olduğunda da canla başla elimizden gelen desteğe sağlayacağız. Temennimiz Afyon spor alanında da Türkiye’de gündemde olsun.” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi