Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler yeniden buluştu – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler yeniden buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ikinci yarı hazırlıkları için Afyonkarahisar’da bir araya geldi. Afyonkarahisar’da 30 Aralık’a kadar çalışmalarını sürdürecek olan AFJET Afyonspor 30 Aralık’ta son idmanı yaparak 2 gün izne çıkacak. 2 gün iznin ardından takım Antalya’da toplanacak. 2 Ocak’ta Antalya kampına başlayacak olan Jetler kampta iki hazırlık maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Tarihleri ve rakiplerin belirlenmesinden oynanacak hazırlık maçlarının sonra da bir süre daha çalışmalarına devam edecek olan Jetler 12 Ocak’ta tekrar izne çıkacak. Afyonkarahisar’da tekrar çalışmalara başlayacak olan Jetler 21 Ocak’ta Tokatspor’u konuk edecek.
MURATHAN VE RAMAZAN İLK İDMANA KATILMADI
Afyonkarahisar’da bir araya gelen ikinci yarı için çalışmalara başlayan Jetler’de izinli olan Murathan Buruş ve Ramazan Kuzu ilk gün idmanına katılmadı. Bugün takıma dahil olması beklenen Murathan ve Ramazan’ın çalışmalara katılması bekleniyor.
JETLERE AFTADER’DEN LOKUM
Afyonspor Taraftarlar Derneği, Afyonspor’un kulüp tesislerine gelerek takımla birlikte bir araya geldi. Afyonsporlu oyuncularla taraftarlar bir süre sohbet ettikten sonra takım antrenman için otobüse geçerken takıma AFTADER lokum ikramında bulundu. Oyuncularla fotoğraf çektiren AFTADER üyeleri takımı stada uğurladı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Şerifoğlu heyecan yarattı

Uzun süren sakatlığının ardından iyileşen başarılı forvet Fatih Şerifoğlu takımla birlikte Afyonkarahisar’da bu sezon ilk defa buluştu. İkinci yarı hazırlıklarına ilk günden dahil olan Fatih Şerifoğlu’nun hazırlıklara katılması da taraftarlarda ve seyircilerde büyük heyecan yarattı. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle tüm Afyonkarahisar’ın sevgisini ve saygısını kazanan Şerifoğlu bir süre kondisyon depolamak için ayrı çalışacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti