Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’de transfer şov başladı – Kocatepe Gazetesi

Jetler’de transfer şov başladı – Kocatepe Gazetesi
Jetler'de transfer şov başladı

Yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir başlangıç yapan AFJET Afyonspor teknik kadro çalışmaları sonrasında futbolcu transferlerini sürdürüyor. 10 yeni futbolcuyla anlaşan Afyonspor 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi

2015-16 sezonu için hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak. Yapılan transferler hakkında bilgi veren AFJET Genel Müdürü ve AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ulutürk yeni sezona başlamadan önce tüm hazırlıkları tamamlamak istediklerini ifade etti. Sezona çok hızlı giriş yapmak istediklerini belirten Ulutürk, “AFJET Afyonspor yeni sezonda teknik heyet ve futbolcu yapısıyla farklı bir takım olacak. Bu sezon geçen sezona göre farklı olacak ve sezon öncesinde bütün hazırlıkları tamamlamak istiyoruz. Gerek teknik heyet yapısı gerekse de futbolcu işlemleri yönünden sezona eksiksiz başlamak istiyoruz. Yapacağımız kamp olsun, oyuncuların ve teknik heyetin ilişkileri olsun, sezon öncesinde herşeyin tamamlanması gerekiyor. İnşallah hazırlık dönemini tamamlayarak bu tür şeyleri sezon öncesinde bitireceğiz ve takımın sezon için eksiksiz devam etmesini sağlayacağız.” dedi.
AFYONSPOR’A YENİ GELENLER
Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki Orduspor’da Yardımcı Antrenörlük görevinden ayrıldı. Afyonspor’a teknik direktör olarak göreve başlayacak olan Tiryaki takımı şampiyonluğa ulaştırmak istiyor. Eski futbolcu olan Cevat Macit Sportif Direktör olarak Afyonspor’da görev alacak. İzlediği futbolcular hakkında yönetime ve Teknik Direktör Tiryaki’ye verdiği bilgiler veren Macit takıma gelecek oyuncuları belirliyor.
Eskişehir Demirspor’dan Afyonspor renklerine bağlanan Taner Çekiç Eskişehir Demirspor, Çanakkale Dardanel ve Kütahyaspor forma giydi. 1. Kaleci olarak görev yapacak olan Erman Sarı Kayserispor, İnegölspor, Boluspor, Ankara Demir ve Osmaniyespor gibi takımlarda görev aldı.
Çengelköyspor’dan Afyonspor’a gelen Erkan Kavak yeni sezon için iddialı konuştu ve şampiyon olacaklarını ifade etti. Kütahyaspor’dan İsmet Benli ve Nazmi Candoğan Afyonspor renklerine bağlanan oyuncular oldu. Sultangazispor forması giyen Ömer Faruk Ermeç yeni sezonda Afyonspor’un gol silahı olacak. 2013-14 sezonunda Niğde Belediyespor’u şampiyonluğa ulaştıran oyuncular arasında yer aldıktan sonra Araklıkaraderespor 12 maçta 9 golle oynayan Toma Tabatadze de Afyonspor’un yeni transferleri arasında yerini aldı. Yine Sultangazispor’dan Afyonspor renklerine bağlanan Yasin Çelik de Afyonspor’un formasını terletecek. Yeni Amasyaspor’dan gelen Emre Kızılboğa bu yıl Afyonspor’da boy gösterecek. Geçtiğimiz sezonda Sandıklıspor’un rakibi olan Çıksalınspor’da forma giyen Osman Atalay Demirtaş da bu sezon Afyonspor formasını giyecek isimler arasında yer alacak.
SÖZLEŞME YENİLEYENLER
Geçen Afyonspor forması giyen Onur Güdül, Ömer Çelik, Abdülkadir Yalman, Ramazan, İsmail Günsel de gelecek sezon için AFJET Afyonspor’a ‘evet’ dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi