Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlere taraftarlardan moral – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetlere taraftarlardan moral

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olacak. Pazar günü Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksi’nde saat 13.00’te oynanacak maçta galibiyet hedefleyen AFJET Afyonspor Afyonkarahisar’daki çalışmalarına devam ediyor. Dün yapılan öğlen idmanında top tekniklerine çalışmalar yapan Jetler, sonrasında ise çift kale maç ile idmanı tamamladı. Antrenman ziyareti sırasında sahaya gelerek takıma moral vermek isteyen taraftarlar idman sonunda baklava ve pasta ikramında bulundu. AFYOK Taraftar Grubu’nun öncülüğünde gerçekleşen ziyarette AFTADER de yer aldı. Antrenmanın bitmesini bekleyen taraftarlar çalışmaların sonunda sahaya geldi. Oyunculara baklava, pasta ve meşrubat ikramında bulanan taraftarlar takımın Amed Sportif deplasmanında maçı kazanmalarını istediklerini aktardılar. Oyunculara ikramda bulunduğu sırada taraftarlar oyuncularla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Ayrıca ikramlar sırasında ise keyifli anlar yaşandı.
“DESTEK ÇOĞALARAK DEVAM EDİYOR”
Ziyaret sonunda açıklama yapan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Arada zaman zaman küçük sesler çıksa da taraftarımızın desteği her zaman büyük ve çoğalarak da devam ediyor. Bulunduğumuz konum itibariyle de şu anda iyi bir yerdeyiz. Tabi ki hedeflerimiz var ve şu anda her şey yolunda. Taraftar gruplarımıza da teşekkür ediyoruz. İçeride ve dışarıda bizi her zaman bizi kesinlikle yalnız bırakmıyorlar. Dediğimiz gibi bir “12. Adam” diye bir tabir var. Onlar her zaman 12. Adam değil sahada içimizdeler. İçeride oynadığımız maçlarda her zaman gerçekten 1-0 önde başlıyoruz. Onların dediğim gibi olduğu ortamda her zaman bir fazla olmuşuzdur. Takım olarak da iyi bir durumdayız. Biz şuanda hedeflediğimiz yolda çok iyi gidiyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, şehir olarak daha öncede kenetlenmiştik, şuanda da daha çok kenetlenmeye ihtiyacımız var. Şehrin ileri gelenleri de sağolsunlar yardım ediyorlar. Onların yardımına da çok ihtiyacımız var. Her zaman da inşallah vizyon olarak da şehir olarak da gelişmeye müsaitiz. Bundan sonraki süreçte de futbolcu kardeşlerim üzerine düşen her şeyi yaparak hedeflediğimiz yolda da sonuca ulaşmak istiyoruz” dedi.
“EN KÖTÜ BİR PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”
Rakip takım Amed Sportif hakkında bilgilendirme yapan Teknik Adam Çelik, “Amed Sportif maçı kritik bir maç. Onlarda bulunduğu konum itibariyle içeride oynadıkları maçta kazanmak istiyorlar. Biz de her maç olduğu gibi kazanmak için gideceğiz. Kazanamıyorsak da en kötü bir puanla dönmek istiyoruz” ifadesine yer verdi.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

Ömer sezonu kapattı

 

AFJET Afyonspor’un Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’da konuk ettiği Ankaragücü maçında sakatlanan Kaptan Ömer Çelik geçirdiği operasyon sonrasında sezonu kapattı. Ameliyat sonrasında taburcu olarak evine geçen Kaptan Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile arayıp geçmiş olsun dileğinde bulanan herkese teşekkür etti. Sosyal medya üzerinden eşiyle birlikte fotoğraf çektiren Çelik, “Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Vardır bunda da bir hayır dualarınızı eksik etmeyin” ifadesine yer verdi.

Aykut’un MR sonucu bekleniyor

Ön adalesinde çekme bulanan Aykut Uluç’un çekilen MR sonucu bekleniyor. Dün yapılan idmanda yer almayan Aykut’un durumu ise maç günü netleşecek. Amed Sportif Faaliyetler maçında forma giyip giymeyeceği kesin olmayan Aykut yüksek ihtimal takımla birlikte Diyarbakır’a gidecek.

 

Uğur döndü

 

Kısa süreli sakatlık geçiren Uğur Durmuş, takımın dün yaptığı idmanda çalışmalara katıldı. Takımla birlikte çalışmalarda yer alan Durmuş, tekrar çalışmalara katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Antrenmanda yapılan tüm çalışmalarda yer alan Durmuş Amed Sportif maçında ilk 11’de sahaya çıkmasa bile kadroda yer alacak.

 

Şerifoğlu ikinci yarıya geliyor

 

Geçen sezon sonunda yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Fatih Şerifoğlu’nun tedavisinin Ocak ayında tamamlanacağı alınan bilgiler arasında yer aldı. Takımdan bayağı bir süre uzak kalan Şerifoğlu’nun dönmesini takım arkadaşları ve taraftarlar dört gözle bekliyor. İkinci yarıda Afyonspor’u kanatlandırması beklenen Şerifoğlu, geçen sezonki performansını tekrar yakalamak istiyor.