Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaan Taşaner İle Sıla Türkoğlu Kuzen Mi?

Kızılcık Şerbeti’nin iki ünlü oyuncusu Kaan Taşaner ile SılaTürkoğlu’nun kuzen olup olmadıkları merak ediliyor

Kızılcık Şerbeti’nin iki ünlü

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin iki ünlü oyuncusu Kaan Taşaner ile Sıla Türkoğlu’nun kuzen olduğu iddia ediliyor. Ancak her iki oyuncunun biyografisinde de böyle bir bilgi bulunmuyor. Kızılcık Şerbeti’nde iki arkadaşı canlandıran Kaan Taşaner ile Sıla Türkoğlu’nun başka oyuncularla karıştırıldığı için böyle bir yanılgı oluştuğu düşünülüyor.

 

KAAN TAŞANER KİMDİR?

Kaan Taşaner 23 Nisan 1979 Antalya doğumlu Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. Konya S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı. Televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı. Takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devam etti. 2010-2012yılları arasında Kanal D’de yayınlanan “Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı dizide, “Erdoğan Yaşaran” rolünü kabul etti ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu.

2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırdı. Oyuncu, 2014 yılının Aralık ayında Diriliş Ertuğrul dizisinde “Gündoğdu” karakterini canlandırdı. Senaryo gereği Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılan Kaan Taşaner daha sonra 2016 yılında Rengarenk adlı dizide oynadı. Oyuncu aynı zamanda tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner’in oğludur.

 

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

18 Nisan 1999 yılında İzmir’de doğdu aynı zamanda İzmir Bornovalı olan Sıla Türkoğlu oyunculuğa 19 yaşında başlamıştır. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başlamış ve henüz lise öğrencisiyken setlerde yer almaya başlamıştır. Sıla Türkoğlu 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle ekranlara merhaba dedi. 2019’da Yemin dizisinde Suna karakterini, Eylül 2020’de Kanal 7’de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı.Temmuz 2022’de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı. Güncel olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır.