Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaan Urgancıoğlu Evli Mi?

Kanal D’de yayınlanan ve son günlerin en beğenilen dizileri arasında yer alan Yargı dizisinde Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu evli mi?

Kanal D’de yayınlanan ve

Oyunculuk kariyerinde oldukça başarılı isimler arasında yer alan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizde…

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR ?

1981 yılında Aydın’da doğan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun baba tarafı İzmirli olurken anne tarafından ise Arap ve Arnavut kökenli bir aileye sahiptir. Eğitiminde ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, okuduktan sonra, lise eğitimini ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde tamamlamıştır. Yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nden mezun olarak bitirmiştir. Ayrıca Urgancıoğlu öğrencilik hayatı devam ederken Karaoğlan ve Kampüsistan adlı dizilerde Boşrol oyuncusu olarak oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Yüksek Lisansını tamamlayan Urgancıoğlu, New York’taki Stella Adler Studio of Acting’de oyunculuk alanında dersler almıştır. Tekrar Türkiye’ye dönen Urgancıoğlu, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisans yapmış ve ‘’Kara Sevda’’ adlı dizide canlandırdığı Emir Kozcuoğlu rolüyle Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri’nde En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü almaya hak kazanan isim oldu.

BURCU DENİZER KİMDİR?

Tarsus Amarikan Lisesi’nde okuyan Burcu Denizer, ardından Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü kazandı. O dönem okulunu dondurup yurtdışına yerleşen Burcu Denizer, New York’ta işletme okudu. Burcu Denizer’in dedesi, İstanbul’un en ünlü lokantalarından birinin sahibiyken, annesi ve dayısı da ünlü mekanların işletmecisi olarak biliniyor. İspanya, Fas ve Hindistan’da bulunan Burcu Denizer, bir dönem Cihangir’de butik işletti, sonrasında kafe açtı. Burcu Denizer’in kaç yaşında olduğu bilinmiyor fakat 1990’lı yılların başında doğmuş olabileceği tahmin ediliyor. Burcu Denizer-Kaan Urgancıoğlu çifti, 9 Aralık 2023 tarihinde ilk kez anne baba olmuş ve çocuklarına Ardıç ismini verdiler.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti