Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabine Değişikliğinde CHP İddiası Gündemi Sarstı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde değişiklik yapacağı, yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakın bazı isimlerin de görev alacağı iddiası sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sıkça gündeme getirdiği ‘metal yorgunluk’ kavramı, 31 Mart 2024 tarihinde vatandaşın bazı üst düzey yetkililere sandıkta verdiği tepki, Bakanlar Kurulu’ndaki bazı isimlerin affını istediği söylentisi “Kabine’de değişiklik” iddiasını beraberinde getirdi.

 

Kabine Değişikliğinde CHP İddiası Gündemi Sarstı

SİYASETTE YUMUŞAMA ETKİSİ Mİ?

Ankara kulislerinde bu konu hakkında henüz bir gelişme görünmezken, farklı haber kaynaklarına sahip sosyal medya kullanıcıları Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde değişikliğe gidileceğini öne sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretinden sonra ‘siyasette yumuşama’ söyleminin de yeni Kabine’de etkili olacağı iddia ediliyor.

Kabine Değişikliğinde CHP İddiası Gündemi Sarstı

ERTUĞRUL GÜNAY ÖRNEĞİ

Daha önce, CHP Genel Sekreterliği görevini üstlenen Ertuğrul Günay, 2007 ve 2011 seçimlerinde AK Parti’den milletvekili olmuştu. Günay, Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Bakanlar Kurulu’nda da iki dönem Kültür ve Turizm Bakanı olarak yer almıştı.

 

Kabine Değişikliğinde CHP İddiası Gündemi Sarstı

2 YILDAN ÖNCE DEĞİŞİKLİK YOK

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde bir değişikliğe gidilmesi durumunda, affını isteyen Bakanların yerine Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakın bazı kişilere görev teklif edilebileceği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de teklifi reddetmeyeceği iddia ediliyor. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan olarak göreve geldiği 2003 yılından bu yana, Bakanlar Kurulu’nda 2 yıldan önce değişiklik yapmadığı biliniyor.

Kabine Değişikliğinde CHP İddiası Gündemi Sarstı

ASIL GÜNDEM TERÖRLE MÜCADELE

“Siyasetin yumuşaması” süreci, Başkent kulislerine “Türkiye Cumhuriyeti’nin içeride terör örgütleri, dışarıda da terör destekçilerine karşı topyekûn bir mücadelenin zeminini hazırlamak” şeklinde yansıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti