Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçak salonlar hakkında işlem başlatılacak

Afyonkarahisarlı düğün salonu işletmecileri,

Afyonkarahisarlı düğün salonu işletmecileri, başlamasını sabırsızlıkla bekledikleri düğün sezonu öncesinde, kurallara uymayan, düğün salonu ruhsatı bulunmayan ve yasa dışı faaliyet gösteren mekanlarla mücadeleye hazırlanıyor

 

Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonu İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yasal izinlerini tamamlamış, pandemi ve diğer kurallara göre tüm önlemlerini almış, devlete vergisini ödeyen işverenleri tek bir çatı altında buluşturduklarını belirten Dernek Başkanı Şükrü Köken, “Yaklaşan düğün sezonu öncesinde bir çok mekanındüğün salonu ruhsatı olmamasına rağmen, yasal olmayan şekilde düğün bağlantıları yaptığını duyuyoruz. Vatandaşlarımıza mağduriyet yaşamamaları için bağlantı yaptıkları mekanların kurallara uyup uymadıklarını kontrol etmelerini öneriyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar şehir merkezinde faaliyet gösteren düğün salonu işletmecileri olarak Afyonkarahisar Düğün ve Toplantı Salonu İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında toplandıklarını belirten Dernek Başkanı Şükrü Köken, “Malum olduğu üzere ülkemiz bir pandemi süreci geçirdi. Bu sürecin en fazla etkilediği sektörlerin başında düğün ve düğüncüye hitap eden sektörler gelmektedir. Şimdi ülkemizin yeniden normalleşmeye hazırlandığı bu günlerde bizler de vatandaşlarımızın mutlu günlerini en güzel şekilde yaşayabilmeleri amacıyla gerekli tüm çalışmalarımızı tamamladık ve işletmelerimizin kapılarını açacağımız günleri beklemeye başladık.” diye konuştu.
Düğün sezonunun yaklaştığı bu günlerde yasalara uygun hareket etmeyen, iştigal alanı farklı olan birçok işletmenini düğün bağlantısı yaptığını duyduklarını belirten Şükrü Köken, “Yasal olmayan şekilde düğün salonu gibi faaliyet gösteren işletmelerle yasal yollardan mücadele edeceğiz. Bu konuda ilimiz yöneticilerinden destek beklerken vatandaşlarımızı da dikkatli olmaya davet ediyoruz. Yasalara uymayan işletmeler, kuralları ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletmeler mutlu günlerinde vatandaşlarımıza bir çok sıkıntı yaşatabilirler. Düğün salonu işyeri ruhsatı bulunan işletmeler hem pandemi şartlarını hem de gerekli olan diğer tüm şartları yerine getirmektedir. Bizler de yasal haklarımızı kullanarak bizlerin işine engel olan, vatandaşların mağduriyetine sebep olan bu tür işletmelerle mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
>> Hayriye CANER’in Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti