Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Girişimcilerden ilk ziyaret ATSO’ya

Kadın Girişimcilerden ilk ziyaret ATSO’ya
Kadın Girişimcilerden ilk ziyaret ATSO’ya

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ve İcra Komitesi Üyeleri, görev dağılımından sonraki ilk protokol ziyaretini Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e gerçekleştirdi.
“ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
Ziyarette bir açıklama yapan TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman, “Yeni yönetimimizle çalışmalara başladık. Protokol ziyaretlerine sizden başlamak istedik. Kadın Girişimciler Kurulu’nun Afyonkarahisar’daki 5’inci dönemi. 4 dönemdir ben Başkanlık yapıyorum. Güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli.” dedi.
SERTESER TEŞEKKÜR ETTİ
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. İcra Komitesi Başkanlığı’nı 4 dönem Berna Tokman’ın, 1 dönem Günay Öztürk’ün üstlendiğini kaydeden Serteser, “Kadın Girişimciler Kurulumuz, Genç Girişimciler Kurulumuz bizim için önemlidir. Bu son seçimden oldukça hızlı bir şekilde faaliyetlere başladınız. Bu faaliyetler nedeniyle ayrı ayrı teşekkürü hak ediyorsunuz. İki projeyi hazırladınız. Bu hızla devam ederseniz belki de en çok icraata bu dönemde imza atmış olacaksınız.” ifadelerini kullandı.