• Haberler
  • Genel
  • Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Tam Birlik

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Tam Birlik

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Yarım Kalan Hayatlar: Psiko-Sosyal ve Hukuki Yönleriyle Kadına Yönelik Şiddet paneli düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolu dolu geçti. Panelde Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı Gülşen Sezer, Sosyolog Dr. Rasime Demir Başhan İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol değerlendirmelerde bulundu.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Tam Birlik

“Yarım Kalan Hayatlar: Psiko-Sosyal ve Hukuki Yönleriyle Kadına Yönelik Şiddet” başlıklı panelinde önemli bir farkındalık oluşturuldu.
KADEM İl Temsilcisi Huriye Akçay programa konuşmacı olarak katılan Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı Gülşen Sezer’e, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol’a ve Sosyolog Dr. Rasime Demir’e Turuncu rozet takdiminde bulundu.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Tam Birlik

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Tam Birlik

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme