Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar Günü’ne özel konser – Kocatepe Gazetesi

Kadınlar Günü’ne özel konser – Kocatepe Gazetesi
Kadınlar Günü'ne özel konser

Afyonkarahisar Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Afyonkarahisarlı bayanları muhteşem bir konser ve fotoğraf sergisinde buluşturdu. Kent Konseyi Kadınlar Meclisi, Nil Birleşik Sanatlar Akademisi ve Işık Avcıları Ekibi’nin işbirliğiyle düzenlenen konser ve fotoğraf sergisinde Kadınlar Günü bir kez daha coşkuyla kutlandı.
Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, Işık Avcıları Ekibi’nin “Kadın” temalı fotoğraf sergisinin açılışı ile başladı. Vali Aziz Yıldırım’ın eşi Selma Yıldırım, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan’ın eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ve Baro Başkanı Turgay Şahin’in eşi ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık tarafından açılışı yapılan sergi büyük beğeni topladı.
Serginin ardından, Nil Birleşik Sanatlar Akademisi tarafından düzenlenen “Kadın Ağzı Türküler” konseri ise gönülleri mest etti. Konsere katılan sanatseverler, Nur Pembeci’nin seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle gönüllerince eğlendi. Repertuarında olmamasına rağmen, yoğun istek üzerine Sarı Gelin ve Kara Tren türkülerini de seslendiren Nur Pembeci, konser sonunda ayakta alkışlandı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Nil Birleşik Sanatlar Akademisi ve Nur Pembeci’ye sundukları müzik ziyafetinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Kadınların, yaşamdaki öneminin bir kez daha vurgulandığı programa, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Vali Aziz Yıldırım’ın eşi Selma Yıldırım, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan’ın eşi, Rektör Mustafa Solak ve eşi, Baro Başkanı Turgay Şahin ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve çok sayıda sanatsever katıldı.