Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahraman Şehit Cinbaş, dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde çıkan

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde çıkan yangına müdahale sırasında yaşamını
yitiren Yaşar Cinbaş, memleketi Çay ilçesi’nde toprağa verildi

 

Yaşar Cinbaş’ın cenazesi ilk olarak Çay İlçesi’ndeki evinin önüne getirilerek burada helallik alındı. Daha sonra Çay İlçe mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Yaşar Cinbaş’ın Türk Bayrağı’na sarılı tabutu askeri manga ile tören alanına getirildi.
Burada, Cinbaş’ın eşi Havva Cinbaş ile 19 yaşındaki kızı Tuba Cinbaş ve kız kardeşleri gözyaşlarına hakim olamadı. Cinbaş’ın hukuk fakültesinden yeni mezun olan ve stajyer avukatlık yapan 23 yaşındaki oğlu Mahmut Cinbaş, cenaze törenine, avukatlık cübbesiyle katıldı.
Törene Vali Gökmen Çiçek, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, kaymakamlar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Cinbaş’ın ailesi ile orman işletme müdürlüklerinde görevli çok sayıda çalışan ve diğer protokol üyeleri katıldı.
İl Müftüsü Sinan Kazancı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Cinbaş’ın cenazesi Çay Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yaşar Cinbaş’ın eşi Havva Cinbaş ile çocukları Mahmut ve Tuğba Cinbaş ile yakından ilgilenen, acılarını paylaşan Vali Gökmen Çiçek, aileye taziyelerini iletirken, Türk Bayrağı’nı da teslim etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti