Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaldırımlardan sonra, yollarda denetime alındı

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgalinin ardından şimdi de esnafın yol üzerine yaptığı işgallere yönelik çalışma başlattı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Adülkadir Konak başkanlığındaki oda başkanları Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret ederek oda başkanlarıyla alınan ortak karar neticesinde esnaf ve sanatkârların iş yerlerinin önündeki kaldırımları kullanmaları için 30 ila 50 cm arasında bir alana müsaade edilmesini kararlaştırmışlardı. Alınan karar gereği belirlenen alanların çizgi çizilmek suretiyle belirlenmesine, çizilen sınırların dışında bir yer işgali olması durumunda Belediye Başkanlığınca gerekli cezai işlemin uygulanmasına karar verilmişti. Kaldırım işgaline yönelik alınan bu tedbirin ardından esnafın bu kez de yol üzerine yaptığı işgaller nedeniyle denetimler yapıldı.
EMNİYETLE ORTAKLAŞA DENETİM YAPILDI
İl Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği halinde yapılan çalışmalarda satış yaptıkları yiyecek-içecek türü ürünlerle veya masa, sandalye ve reklam panolarıyla kaldırım önlerini kapatmak suretiyle araç geçişlerini engelleyen esnaflar uyarıldı. Bu süreçte uyarıları dikkate almayan esnafa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerekli cezai işlem uygulandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti